به زود وب خوش آمدید

خطای Internal Server Error در وردپرس

مدیر سایت مدیر سایت
۷ آبان ۱۳۹۹
۰
5280
خطای  Internal Server Error در وردپرس

رفع خطای Internal Server Error در وردپرس : بدترین خطاهای داخلی سرور در وردپرس (معروف به http خطای ۵۰۰) هستند . آنها هیچ اطلاعات واقعی در مورد مشکل ارائه نمی دهند و به ندرت خطاهای واقعی سرور هستند (یعنی: معمولاً سرور شما خوب کار می کند).

تعاریف ۵۰۰ internal server error مشخص نیست. در واقع ، هیچ نشانه واقعی در مورد اینکه چه چیزی واقعاً اشتباه رخ داده و باعث خطا شده است ، وجود ندارد.تنها چیزی که مسلم است این است که خطا ناشی از عملکردی است که در پایان وب سایت اشتباه انجام شده است. به ویژه در مورد WordPress ، این می تواند به این معنی باشد که اسکریپتی که بخشی از یک موضوع یا یک افزونه است کاری را انجام داده است که نباید انجام می داد و اکنون سرور شما کرش کرده است.

نحوه رفع خطای Internal Server Error در وردپرس

۱. debugging را روشن کنید

هر زمان که وردپرس صفحه سفید یا خطای سرور را برای شما ایجاد می کند ، توصیه می کنم debugging را روشن کنید. اگرچه این ممکن است مشکلی را برطرف نکند ، اما ممکن است به شما بینش بیشتری در مورد آنچه که اتفاق می افتد ارائه دهد.

با ویرایش فایل wp-config.php سایت خود می توانید اشکال زدایی را روشن کنید. پس از دسترسی به این فایل ، WP_DEBUG را در داخل جستجو کنید. اگر آن را پیدا کردید ، باید بتوانید آن را روی “true” تنظیم کنید. اگر آن را در آنجا نمی بینید ، باید خودتان آن را ایجاد کنید. در هر صورت، باید یک خط داشته باشید که به این شکل است:

define( "WP_DEBUG", true );

پس از ذخیره ، سایت خود را refresh کنید تا ببینید آیا چیزی تغییر کرده است. اگر خوش شانس باشید ، خطای سرور ممکن است از بین برود و ممکن است با خطای دیگری جایگزین شود ، خطایی که در واقع به شما می گوید مشکل از کجاست.

اگر این مورد است ، نگاهی به محل قرارگیری خطا بیندازید. اگر در یک پوشه افزونه است ، آن پلاگین را غیرفعال کنید ، خطا باید برطرف شود.

حتی اگر فعال کردن debugging نتیجه خوبی به شما نمی دهد ، بهتر است آن را روشن کنید تا زمانی که مشکل حل شود. فراموش نکنید کهdebugging را پس از دیدن خطا غیرفعال کنید.

۲. تمام افزونه ها را غیرفعال کرده و تم ها را تغییر دهید

اگر به داشبورد وردپرس سایت دسترسی دارید ، باید تمام افزونه های خود را غیرفعال کنید. اگر وب سایت شما بدون server error لود شد ، مشکل یکی از افزونه های شما است. می توانید تک تک آنها را روشن کنید تا بفهمید کدام یک از این مشکلات را ایجاد کرده است.

همچنین می توانید theme خود را به قالب پیش فرض و بدون تغییر وردپرس مانند Twenty Fifteen یا Twenty Sixteen تغییر دهید. اگر سایت بدون server error لود شود ، این موضوع در تم شما بود.

من متوجه شده ام که تعداد زیادی از این خطاها در واقع توسط افزونه ها ایجاد می شوند ، بنابراین این بهترین شرط شما خواهد بود.

۳. فایل .htaccess خود را بررسی کنید

فایل htaccess. ، در صورت وجود ، حاوی تعدادی قانون است که به سرور می گوید در شرایط خاص چه کاری انجام دهد.

از سرویس FTP استفاده کنید و بررسی کنید که آیا یک فایل .htaccess در پوشه اصلی وردپرس خود دارید یا خیر. ممکن است لازم باشد قبل از انجام این کار مطمئن شوید که FTP شما فایلهای پنهان را نمایش می دهد یا خیر

اگر یک فایل .htaccess در آنجا وجود دارد ، یک نسخه پشتیبان تهیه کنید و سپس تمام محتوای موجود در آن یا کل فایل را حذف کنید. این ممکن است برخی از قوانین مهم را حذف کند ، اما اگر خطای server error به دلیل اشتباه در فایل ایجاد شده باشد ، این مورد را متوجه خواهید شد.

اگر خطا تا الان برطرف شده باشد ، مشکل از فایل .htaccess بود. فایل را ریستور کنید و سپس blockهای آن را خط به خط حذف کنید. اگر در طی حذف تک به بک خط ها سایت بدون خطا لود شد ، متوجه خواهید شد کدام خط باعث اختلال شده است در نهایت می توانید آن را خط را حذف کنید.

۴. حافظه خود را افزایش دهید.

احتمالا افزایش حافظه ممکن است کمک کند – تصور می کنم این مسئله بیشتر در سریوس های اشتراکی باشد. برای انجام این کار ، فایل wp-config.php خود را در پوشه اصلی وردپرس باز کنید و WP_MEMORY_LIMIT را جستجو کنید. در صورت وجود ، مقدار را به چیزی مانند “۶۴M” تغییر دهید. اگر اینگونه نیست ، خط زیر را در فایل قرار دهید.

define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

اگر این عمل جواب داد ، شما فقط مسئله را به طور موقت حل کرده اید. این احتمال وجود دارد که شما در جایی کمی کد نادرست داشته باشید (که این می تواند یک افزونه شخص ثالث باشد) که منابع شما را پر می کند.

۵. از میزبان خود سوال کنید

چند مورد غیرمعمول وجود دارد که می تواند منجر به خطاهای internal server در وردپرس شود ، اما در این مرحله بهتر است از میزبان خود سوال کنید.ممکن است این مسئله در سرور باشد ، که حداقل آنها می توانند آن را تأیید کنند و همچنین می توانند مواردی مانند پرمیشن های فایل و منابع دیگر را بررسی کنند.

۶. وردپرس را دوباره نصب کنید

موارد مهمی وجود دارد که با نصب مجدد وردپرس می تواند این مشکل را برطرف کند. حتی ممکن است مشکلات پرمیشن فایل حل خواهد شد.

خلاصه

خطاهای Internal server در وردپرس معمولاً ناشی از خطاهای واقعی سرور نیستند. در بیشتر اوقات ، با استفاده از روش های توضیح داده شده در بالا ، می توان آنها را نسبتاً اصلاح کرد. اگر شک دارید ، همیشه با میزبان خود مشورت کنید، آنها ابزار بسیار پیچیده تری نسبت به شما برای تعیین و رفع مشکلات دارند.

ما همیشه توصیه می کنیم برای رفع خطای Internal Server Error در وردپرس هنگام کار کردن ، debugging را فعال کنید و مسائل مربوط به افزونه و تم را بررسی کنید ، زیرا این همان چیزی است که هر کارشناس پشتیبانی ابتدا از شما سوال خواهند کرد.

 

چنانچه میخواهید سایت شما با وردپرس طراحی گردد به شما خرید هاست وردپرس را پیشنهاد می نمائیم.

برچسب‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *