Subdomain چیست؟

Subdomain چیست؟ : زیر دامنه یا همان subdomain بخشی اضافی به دامنه اصلی شما اضافه می شود. زیر دامنه ها برای سازماندهی و پیمایش به بخشهای مختلف وب سایت شما ایجاد می شوند. می توانید چندین subdomains یا child domains در دامنه اصلی خود ایجاد کنید.
به طور مثال:
kb.zoodweb.com
در این مثال متوجه می شوید Subdomain چیست؟ : در این مثال “kb” همان زیردامنه (subdomain) می باشد.”zoodweb” دامنه اصلی است.”com.” پسوند دامنه اصلی است که در سطح top level domain (TLD) می باشد .
دلایل مختلفی برای استفاده شرکت ها از SubDomain ها وجود دارد. به برخی از موارد استفاده از یک زیر دامنه اشاره می کنیم:
- متداول ترین مورد استفاده از زیر دامنه ایجاد نسخه آزمایشی برای وب سایت است. غالباً توسعه دهندگان قبل از انتشار مستقیم سایت اصلی در اینترنت ، افزونه ها و به روزرسانی های جدید را در ساب دامنه آزمایش و تست می کنند.
- یکی دیگر از موارد معمول استفاده از SubDomain ایجاد فروشگاه تجارت الکترونیکی آنلاین است. غالباً شرکت ها می خواهند یک زیر دامنه جداگانه برای رسیدگی به معاملات داشته باشند زیرا سایت های تجارت الکترونیکی معمولاً به تنظیمات پیچیده تری نیاز دارند.
- سایت هایی برای مکان و یا اشاره به کشور خاص مانند: (uk.yoursite.com)
- شما می توانید وردپرس را در زیر دامنه خود نصب کنید و به عنوان نصب جداگانه از وب سایت اصلی شما کار خواهد کرد.
- شما می توانید از زیر دامنه برای خدمت به گروه خاصی از کاربران در سایت خود مانند “guest.yourwebsite.com” ، “user.yourwebsite.com” و موارد دیگر استفاده کنید.
- SubDomain ها می توانند در سازماندهی موثرتر محتوای وب سایت شما بسیار مفید واقع شوند. استفاده صحیح از زیر دامنه بر SEO وب سایت اصلی تأثیر نمی گذارد.
با خرید سرویس هاست لینوکس و هاست ویندوز همچنین هاست وردپرس و یا هاست پایتون در زود وب
می توانید نسبت به ایجاد subdomain اقدام نمائید.
SubDomain ها و Subdirectories (زیرشاخه ها) برای SEO
- SubDomain ها توسط گوگل و سایر موتورهای جستجو به عنوان یک وب سایت متفاوت مشاهده می شوند. این بدان معنی است که موتورهای جستجو باید هر زیر دامنه را جداگانه index کنند.
- مهم است که به یاد داشته باشید که “link juice” ایجاد شده از بک لینک ها به سایت اصلی بین دامنه و SubDomain های شما به اشتراک گذاشته نشده است. ساخت page rank کلمات کلیدی برای یک SubDomain به همان اندازه که برای یک وب سایت دشوار است برای زیر دامنه ها نیز به همین صورت است.
- فقط درصورتی که دلیل خوبی برای این کار داشته باشید باید از زیر دامنه ها استفاده کنید. به عنوان مثال ، می توانید از زیر دامنه ها برای رتبه بندی کلمات کلیدی مختلف استفاده کنید ، یک بازار خاص را هدف قرار دهید یا به مکان دیگری برسید یا به زبانی غیر از وب سایت اصلی خود سرویس دهید.
- Subdirectories فایلهای هستند که در دامنه اصلی شما می باشند. گوگل و سایر موتورهای جستجو Subdirectory ها را به عنوان سایت های جداگانه نمی بینند ، بنابراین “link juice” و SEO بین دامنه و زیر شاخه های شما به اشتراک گذاشته می شوند.
- برای وبلاگ نویسان ، استارتاپ ها یا مشاغل کوچک با زمان و منابع محدود ، استفاده از Subdirectories به شما کمک می کند وب سایت خود را سریعتر از SubDomain رتبه بندی کنید.