هاست پایتون چیست؟

هاست پایتون چیست؟ : در این نوع میزبانی بیشتر از زبان های برنامه نویسی Python و همچنین فریم ورکهایی مانند Django و Flask پشتیبانی میگردد.
لازم به ذکر است در میزبانی وب پایتون در زود وب از سیستم عامل CloudLinux و کنترل پنل Cpanel و وب سرور قدرتمند LiteSpeed استفاده میگردد.
جهت خرید و استفاده از سرویس هاست پایتون همین حالا از زود وب اقدام نمائید.
تاریخچه پایتون
اولین بار در سال ۱۹۹۱ توسط خیدو فان روسوم طراحی و منتشر شده است.پایتون به عنوان یک «زبان همهمنظوره» (General-Purpose Language) ساخته و توسعه داده شده و محدود به توسعه نوع خاصی از نرمافزارها نمی باشد. به عبارت دیگر، میتوان از آن برای هر عملی، از «تحلیل داده» (Data Analysis) گرفته تا ساخت بازیهای کامپیوتری استفاده کرد.مفهوم «زبان اسکریپتنویسی» از بدو پیدایش آن به شکل قابل توجهی تغییر کرده، زیرا پایتون برای نوشتن نرمافزارهای کاربردی و تجاری بزرگ به جای پروژههای کوچک مورد استفاده قرار میگیرد. استفاده از پایتون در پروژههای گوناگون با افزایش محبوبیت آن رشد قابل توجهی کرده است. بسیاری از برنامههای کاربردی و پلتفرمهای تحت وب از پایتون استفاده میکنند.
مزایای استفاده از پایتون
پایتون یک زبان برنامهنویسی «شیگرا» (Object-Oriented) و «سطح بالا» (High-Level) با «معناشناسی» (Semantic) پویای یکپارچه شده برای وب و ساخت و توسعه «نرمافزارهای کاربردی» (Application software) است. این زبان برنامهنویسی در زمینه «توسعه سریع نرمافزارهای کاربردی» (Rapid Application Development) دارای جذابیت بالایی محسوب میشود زیرا دارای «انواع پویا» (Dynamic Types) و «انقیاددهنده پویا» (Dynamic Binding) است.
خواندن و ترجمه کدهای نوشته شده به زبان برنامهنویسی پایتون نسبت به دیگر زبانها برای «توسعهدهندگان» (Developers) آسان تر می باشد. این مورد به نوبه خود هزینههای نگهداری و توسعه برنامههای نوشته شده به این زبان را کاهش میدهد، زیرا امکان همکاری تیمها بدون مواجهه با موانع زبانی و وجود تجربیات کاری متفاوت در میان اعضای تیم را به دست میدهد.
پایتون همچنین از «ماژولها» (modules) و «بستهها» (packages) استفاده میکند، بدین معنا که برنامههای این زبان قابل طراحی به سبک «ماژولار» (modular) هستند و کدهای نوشته شده در یک پروژه در پروژههای گوناگون دیگر نیز قابل استفاده مجدد میشوند. زمانیکه کاربری ماژول یا بسته مورد نیاز خود را توسعه داد، خودش یا دیگر علاقمندان (در صورتی که کد در اختیار عموم قرار بگیرد) میتوانند آن را برای استفاده در دیگر پروژهها گسترش دهند. «ایمپورت» (Import) و «اکسپورت» (Export) کردن این ماژولها نیز کار راحتی است.
زبان برنامهنویسی پایتون را میتوان با زبان «پِرل» (Perl)، «روبی» (Ruby)، «پیاچپی» (PHP) و «جاوا» (Java) مقایسه کرد. این موضوع به دلیل قدرت فوقالعاده پایتون به عنوان یک زبان «شیگرا» است.پایتون از (syntax) ظریفی استفاده میکند.از دیگر ویژگی ها می توان گفت پایتون «Enterprise Application Integration» را یکپارچه میسازد و توسعه سرویسهای وب را با فراخوانی مولفههای COM یا COBRA افزایش میدهد.
پایتون قابلیتهای زیادی را برای توسعه وب فراهم میکند که از این جمله :
- چارچوبهایی مانند «جنگو» (Django)، «پیرامید» (Pyramid) و «چریپای» (CherryPy)
- سیستمهای مدیریت محتوای پیشرفته مانند «پلون» (Plone) و «جنگو سیاماس» (django CMS)
- «میکرو چارچوبها» (Micro-frameworks) مانند «فلسک» (Flask) و «باتل» (Bottle)
- کتابخانههای استاندارد پایتون از پروتکلهای اینترنتی: HTML & XML ، JSON ،پشتیبانی از FTP، IMAP و دیگر پروتکلهای اینترنتی ، «رابط سوکت» (Socket Interface) با استفاده آسان و …
معایب استفاده از پایتون
در مقابل شاید بتوان گفت نقطه ضعف پایتون نسبت به سایر زبانهای پرکاربرد برنامه نویسی، سرعت کندتر آن است که همین امر ممکن است باعث ترس و نگرانی برنامه نویسان شود که اگر به آن واقع بینانه نگاه کنیم پایتون برای بیش از نود درصد مواقعی که استفاده میشود به اندازه لازم سریع است.
ضعف در پردازش موبایل،خطاهای زمان اجرا (Runtime Errors)،لایههای دسترسی پایگاه داده توسعه نیافته،دشواری در استفاده از دیگر زبانها