فعال کردن ایمیل در گوشی اندروید / Android

پیدا کردن زمان برای پاسخ دادن ایمیل ها همیشه آسان نیست، به جای ارسال ایمیل در زمان نامناسب یا ورود به وب میل می توان به راحتی از طریق گوشی های هوشمند در خانه یا محل کار با نصب نرم افزارهای مربوط به ایمیل آنها را به سادگی مدیریت کرد.در مقاله ذیل آموزش فعال کردن ایمیل در گوشی اندروید / Android را توضیح خواهیم داد.
مزایای استفاده از ایمیل در گوشی
– در هر لحظه می توانید با محل کار در ارتباط باشید.
– به جای ورود به نرم افزار ایمیل می توانید اعلان یا همان notification ها را از قبل مشاهده کنید.
– شما اساساً می توانید در هر مکان و هر زمان میل های خود را مدیریت کنید.
– اگر در شغل و یا حرفه شما نیاز است که ایمیل ها را زودهنگام و اغلب سریع پاسخ دهید، داشتن ایمیل کار در تلفن ممکن است یک الزام باشد.
اگر در نظر دارید یک موضوع مهم مربوط به ایمیلتان روی گوشی نمایش و یا اعلان شود و یا اگر می خواهید در تمام ساعات روز از آن مطلع باشیدبهترین روش این است که ایمیل کاری خود را روی تلفن همراه تنظیم کنید تا همیشه بتوانید موارد کاری خود را سریع بررسی کنید. این تنطبمات برای مشاغلی که می بایست محل کار خود را مدام ترک کنند و به مسافرت های کاری بروند بسیار مناسب است.
در صورتی که در نظر دارید آدرس میل های دامنه خود را در گوشی تنظیم نمائید.در ابتدا می بایست پس از ثبت دامنه، هاست تهیه بفرمایید. جهت تهیه هاست دو گزینه پیش رو دارید اگر نیاز به وب سایت داشته باشید می بایست هاست ویندوز و یا هاست لینوکس تهیه شود،در صورتی که فقط به فضای ایمیل نیاز داشته باشید می توانید از هاست ایمیل استفاده مائید.
فعال کردن ایمیل در گوشی اندروید / Android
۱. در صورتی که نرم افزاری جهت ارسال و دریافت ایمیل به صورت پیش فرض بر روی گوشی شما وجود ندارد،می بایست اپلیکیشن مربوطه را دانلود نمائید.البته نرم افزارهای مختلفی وجود دارد که ما اپلیکیشن “Mail” را انتخاب کرده ایم.طبق تصویر در ابتدا آن را دانلود و نصب می کنیم.
۲. پس از باز کردن اپلیکیشن میل می بایست بر روی گزینه “Add Other Account” جهت ایجاد آدرس میل مورد نظر کلیک نمائید.
۳. در این قسمت تنظیمات مربوط به ایمیل را می بایست طبق موارد ذیل وارد نمائید.
- Email : آدرس میل مورد نظر را وارد کنید.
- Hostname : می بایست به صورت mail.yourdomain وارد کنید.به جای yourdomain می بایست نام وب سایت خود را قرار دهید.که در مثال: mail.zoodweb.com قرار داده ایم.
در صورتی که به شما خطا داد می بایست با شرکت هاستینگی که سرویس ایمیل تهیه نموده اید این موارد را سوال بفرمایید، ممکن است تنظیمات آنها متفاوت باشد.
- Username : آدرس میل مورد نظر را وارد کنید.
- Password : پسورد میل مورد نظر را وارد نمائید.
- Port : در فیلد ابتدایی که مربوط به تنظیمات دریافت ایمیل است که می بایست پورت ۱۱۰ و در فیلد پایین که مربوط به تنظیمات ارسال ایمیل است که می بایست پورت ۲۵ را قرار دهید.
- Login : در انتها جهت اتصال بر روی گزینه Login کلیک نمائید.
۴. پس از وارد شدن تصویری به مانند ذیل به شما نمایش می دهد که کافی است بر روی “Go to my Inbox” جهت مشاهده inbox و غیره کلیک نمائید.