به زود وب خوش آمدید

آموزش کامل افزونه LiteSpeed Cache

مدیر سایت مدیر سایت
۴ آذر ۱۳۹۹
۰
11637
افزونه LiteSpeed Cache بهینه سازی سرعت سایت

افزونه LiteSpeed Cache بهینه سازی سرعت سایت : افزونه LiteSpeed Cache کمی متفاوت از سایر افزونه های وردپرس است زیرا تا حدی به وب سرور LiteSpeed متکی است. این بدان معنا نیست که شما باید از وب سرور LiteSpeed استفاده کنید تا بتوانید از افزونه caching استفاده کنید ، اما اگر می خواهید به همه گزینه های موجود دسترسی داشته باشید مطمئناً به شما کمک می کند.

LSCache توسط همان شرکتی ساخته شده است که فناوری سرور LiteSpeed را ایجاد کرده است ، آنها این پلاگین را تا حدودی مستقل ساخته اند.اگرچه این ممکن است کمی عجیب به نظر برسد ، اما درست است.در صورتی که قصد استفاده از وب سرور Litespeed دارید می توانید با خرید هاست وردپرس و هاست لینوکس از این نرم افزار به خوبی بهرهمند شوید.

LiteSpeed Enterprise و OpenLiteSpeed

بسیاری از برنامه های وب رایج برای عملکرد صحیح به اجزای مختلفی نیاز دارند – سیستم عامل(OS) ، وب سرور ، دیتابیس و پشتیبانی از اسکریپت. LiteSpeed بخشی از این نیازها را برآورده می کند.

 

OpenLiteSpeed

این نسخه open-source سرور LS است که استفاده از آن برای هر کاربر کاملاً رایگان است. بیشتر برای پروژه های کوچکتر مانند وب سایت های شخصی و مشاغل کوچک استفاده می شود. به دلیل نوع امکاناتی که دارد ، OpenLiteSpeed برای سایت های مهم یا حجم بالا مناسب نیست.

 

LiteSpeed Enterprise

بر خلاف نسخه open-source ، وب سرور LiteSpeed Enterprise گزینه های مختلفی از جمله آپشن رایگان را برای پلتفرم ارائه می دهد. نکته ضعیف آن قابلیت محدود آن است. اگر شما نیاز به مدیریت سایت هایی با منابع بیشتر دارید ، بهتر است یکی از برنامه های پولی آن را در نظر بگیرید.

 

LSCache چیست؟

LSCache یا همان افزونه LiteSpeed Cache یک پلاگین WordPress caching است که توسط LiteSpeed Technologies ساخته شده است. در اصل ، این ابزار به عنوان یک ابزار بهینه سازی برای کاربران وب سرور LiteSpeed در نظر گرفته شده بود. امروز ، بسیار گسترده تر و سازگار با تمام پروژه های وردپرس است.

LSCache چگونه کار می کند؟

به روشی مشابه سایر افزونه های مدیریت cache ، افزونه LiteSpeed Cache به کاربران اجازه می دهد تا تنظیمات را برای ذخیره سازی بهینه تغییر دهند. این به نوبه خود ، می تواند سرعت سایت های وردپرس را به وضوح افزایش دهد – البته اگر به درستی انجام شود.

 

همانند پلاگین های مشابه ، LSCache را می توان با چند کلیک نصب کرد. ساده ترین روش استفاده از تنظیمات افزونه ها در داشبورد وردپرس است. فقط بروید به قسمت افزونه ها >> افزودن  در آن قسمت  LSCache را جستجو نمائید.

پس از نصب ، آن را فعال کنید. می توانید تصویری کامل از داشپبورد افزونه LiteSpeed Cache که در نوارد پیشخوان وردپرس سمت راست ایجاد شده است مشاهده نمائید.

افزونه litespeed cache

بهینه سازی گزینه ها و تنظیمات افزونه LiteSpeed Cache

LSCache دارای یک لیست طولانی از ویژگی هایی است که ممکن است در ابتدا گیج کننده به خصوص برای کاربران جدید به نظر برسد. نگران نباشید ، ما در بیشتر گزینه ها شما را راهنمایی می کنیم تا به شما نشان دهیم چه کاری می توانید برای افزایش عملکرد سایت وردپرس خود انجام دهید.

 

پیشخوان

افزونه کش لایت اسپید

 

LiteSpeed Cache بسیار زیبا با رابط وردپرس ادغام می شود. این را می توان در صفحه اصلی پلاگین مشاهده کرد – به اصطلاح داشبورد. این به عنوان یک نمایش اطلاعات سریع عمل می کند که در آن می توانید تنظیمات کانفیگ پلاگین فعلی خود را تغییر دهید.

LSCache ممکن است دارای ویژگی های زیادی باشد ، اما ما همچنان در تنظیم آن تمرکز می کنیم تا وب سایت وردپرسی شما را سریعتر لود کند.

 

تنظیمات Cache Control در افزونه LiteSpeed Cache

تقریباً تمام ویژگی های بهینه سازی LSCache در تنظیمات Cache Control قرار گرفته اند.به طور کلی ، تنظیمات Cache Control شامل موارد زیر است:

  • Cache
  • TTL
  • Purge
  • Excludes
  • ESI
  • Object
  • Browser
  • Advanced

 

گزینه کش

این تب را فشار دهید و روشن کنید زیرا از این قسمت است که می توانید گزینه ها را فعال و غیرفعال کنید. به طور پیش فرض ، بیشتر گزینه ها فعال هستند. تا زمانی که تجربه استفاده از LSCache را ندارید ، آنها را فعلاً بگذارید بماند و تغییراتی اعمال نکنید.

 

Time to Live (TTL)

داشتن یک ابزار caching به تنهایی کافی نیست ، همچنین سیستم باید قبل از اجبار refresh ، از مدت زمان نگهداری نسخه های cached آگاه باشد. این امر به ویژه برای سایتهای پویا مانند سایتهایی که توسط وردپرس طراحی شده اند بسیار مهم است.

برای شروع ،بسیاری از تنظیمات پیش فرض در اینجا خوب خواهد بود. وقتی تجربه بیشتری با افزونه کسب کردید ، می توانید برگردید و آنها را مجدد با سلیقه خود تنظیم کنید.

 

تنظیمات پاکسازی

اگر شما مجبور به refresh کردن کش هستید ، این همان جایی است که می توان آن را انجام داد. اگرچه این کار معمولاً ضروری نیست ، اما اگر در وب سایت خود تغییرات را تست می کنید و باید سریع refresh کنید و ببینید آیا به درستی اعمال شده اند ، بسیار مفید خواهد بود.

 

تنظیمات استثنائات

در اینجا تنظیمات به پروژه خاص شما بستگی دارد. همه صفحات برای ذخیره سازی مناسب نیستند ، اگرچه صفحاتی که اطلاعات حساس مانند اطلاعات مالی یا شخصی را مدیریت می کنند بهتر است بدون cahce باشند. چنین موارد استثنائی باید برای حذف در اینجا اضافه شود.

 


(ESI)Edge Side Includes

اگر این اولین تجربه شما با LSCache است ، از تب ESI چشم پوشی کنید. در این قسمت می توانید تنظیمات سفارشی مانند کش جزئی را تعیین کنید. در اصل به شما امکان می دهد صفحات را تقسیم کرده و بخشهای خاصی را cache کنید و بقیه مطالب را پویا کنید.

 

تنظیمات Object Cache

جالب است که پلاگین object caching را بطور نرمال ارائه نمی دهد. یکی از دلایل احتمالی ، جایگزینی LiteSpeed’s Memcached است.به این ترتیب ، این بخش فقط در صورتی مفید است که از چنین گزینه خارجی استفاده کنید. اگر از Memcached یا Redis استفاده می کنید ،  فعال کردن Object Cache باید کاملاً کافی باشد.

 

تنظیمات مرورگر در افزونه LiteSpeed Cache

یک گزینه عالی برای فعال نگه داشتن ، زیرا بخشی از cahce را به مرورگر وب بازدید کننده شما هدایت می کند ، با صرفه جویی در وقت و منابع هنگام بازگشت به سایت شما.

 

پیشرفته

این تب دیگری است که به ندرت برای اکثر نصب ها مورد نیاز است. درصورتی که تضاد با افزونه با یک پلاگین دیگر مشکلی ندارید ، لازم نیست در اینجا تغییری ایجاد کنید.

 

CDN تنظیمات

آموزش افزونه کش لایت اسپید

 

اگر مانند اکثر کاربران CDN هستید ، احتمالاً Cloudflare در وب سایت های خود فعال کرده اید. در این صورت ، دیگر نیازی به تغییر تنظیمات نیست ، زیرا سینک یا همان هماگام سازی آنها تقریباً خودکار است. فقط کافی است تا آخرین گزینه پایین بروید و گزینه Cloudflare API را فعال کنید. سپس می توانید اطلاعات کلود فلر خود را در آنجا اضافه کرده و تغییرات را ذخیره کنید. تنظیمات API در حساب Cloudflare شما موجود است.

تب Manage را نیز نمی توان نادیده گرفت. پس از تنظیم Cloudflare API ، می توانید از آن به عنوان راهی سریع برای پاک کردن CDN cache استفاده کنید.

 

بهینه‌سازی تصاویر کش لایت اسپید

بهینه سازی با litespeed cache

گرچه دقیقاً مورد توجه پلاگین های مدیریت cache نیست ، اما بسیاری از add-on ها بهینه سازی تصویر را به دلیل مزایای قابل توجه عملکرد آن ، ادغام می کنند. معمولاً در نسخه های ابزار premium در دسترس است و همین مورد برای LSCache نیز صدق می کند.

 

بهینه سازی برگه

افزایش سرعت با افزونه کش لایت اسپید

به غیر از caching ، موارد دیگری وجود دارد که می توانید در تنظیمات صفحه پلاگین LiteSpeed Cache تغییر دهید. بیشتر گزینه ها در اینجا به طور پیش فرض خاموش هستند زیرا اگر به درستی تنظیم نشوند ، برخی از آنها ممکن است تأثیرات منفی روی سایت شما بگذارند.

بهتر است آنها را به حال خود رها کنید تا زمانی که با LSCache تجربه بیشتری کسب کنید و به مشخصات آن عادت کنید.

 

پایگاه داده

سرعت ورد پرس با کش لایت اسپید

این یک پنل تنظیمات نیست بلکه بیشتر مکانی است که می توانید به طور مکرر از پایگاه داده های خود نگهداری کنید. وردپرس روی پایگاه های داده MySQL اجرا می شود و هر کاری که انجام می دهید به درستی ذخیره و ضبط می شود.

با گذشت زمان ، این اطلاعات انبوهی از اطلاعات را ایجاد می کند که به ندرت مورد استفاده قرار می گیرند ، اما مقدار زیادی فضای دیسک را اشغال می کنند. بنابراین اطمینان حاصل کنید که هر چند ماه یک بار وارد این قسمت شده و داده های اضافی را پاک کنید.

قبل از پاک کردن پایگاه داده ها ، می توانید به تب تنظیمات DB Optimization بروید و حداقل تعداد تجدید نظر را برای نگهداری (چه براساس تاریخ و چه به تعداد) تنظیم کنید.

 

خزنده

افزایش سرعت ورد پرس با litespeed cache

crawler cron یا خزنده کش لایت اسپید بسیار خاص است – برای تهیه آن از طریق وب سایت شما ، پیدا کردن cache های منقضی شده و متعاقباً آن را refresh کرده است. قبل از فعال کردن این گزینه ، خوب فکر کنید. crawler معمولاً بیش از حد منابع سرور را مصرف می کند ، به طوری که برخی از میزبانان وب به شما اجازه نمی دهند از آن در یک هاست اشتراکی استفاده کنید.

 

جعبه ابزار

آموزش Litespeed cache

دقیقاً همانطور که از نام آن مشخص است ، در اینجا می توانید افزودنیهای اضافی مفیدی را برای موارد مختلف استفاده پیدا کنید.

 

سعی کردیم تمامی موارد افزونه LiteSpeed Cache در این مقاله معرفی نمائیم.

 

برچسب‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *