آموزش انتقال وردپرس به دامنه دیگر

آموزش انتقال وردپرس به دامنه دیگر : تغییر نام دامنه وب سایت شما می تواند به طور قابل توجهی در رتبه بندی SEO سایت تأثیر بگذارد و جابجایی دامنه در وردپرس مرحله ای است که باید بسیار دقیق انجام شود.
اگرچه هنگام انتقال وب سایت خود به دامنه جدید نمی توانید از نوسانات موقت SEO جلوگیری کنید ، اما قطعاً می توانید تأثیر آن را به حداقل برسانید و به سرعت بازدید و رتبه بندی جستجو خود را بازیابی کنید.
در این راهنما ، ما روش مناسب انتقال WordPress به یک دامنه جدید بدون از دست دادن SEO را به شما نشان خواهیم داد.
در ۵ مرحله ما به شما نحوه انتقال سایت وردپرس خود به یک دامنه جدید را به شما آموزش می دهیم.
- با کمک افزونه Duplicator از سایت وردپرس خود یک فایل بکاپ تهیه کنید.
- یک دیتابیس برای دامنه جدید ایجاد کنید.
- فایل زیپ را از حالت فشرده در دامنه جدید خارج کنید.
- راه اندازی مجدد تغییر مسیر Permanent 301 redirects
- به Google در مورد تغییر اطلاع دهید.
آموزش انتقال وردپرس
با تغییر دامنه، Google و سایر موتورهای جستجو ،به طور موقت بر رتبه بندی موتور جستجو تأثیر خواهد گذاشت.بله ، این تغییر به طور موقت بر ترافیک جستجوی شما نیز تأثیر می گذارد. لطفاً به خاطر داشته باشید که این روند کاملا طبیعی است و برای همه وب سایت هایی که به دامنه جدیدی انتقال داده شوند اتفاق می افتد.
با این حال ، می توانید با پیروی از این راهنما تأثیر SEO را به طور چشمگیری کاهش دهید. ما روش صحیح انتقال سایت وردپرس خود را به یک دامنه جدید ، تنظیمات Permanent 301 redirects مناسب و اطلاع رسانی به موتورهای جستجو به شما آموزش خواهیم داد.
لطفا توجه داشته باشید که این راهنما برای انتقال سایت وردپرس به یک هاست جدید نیست. این برای تغییر نام دامنه است.
در این راهنما ، ما فرض می کنیم که شما سایت وردپرس خود را در oldsite.com تنظیم کرده اید و سعی دارید آن را به newsite.com منتقل کنید.
ما همچنین فرض می کنیم که شما قبلاً هاست وردپرس خریداری کرده اید و با کنترل پنل هاست مانند CPanel و DirectAdmin آشنا هستید.در صورتی که هاست ندارید ، توصیه می کنیم از زود و از سرویس هاست لینوکس (برای سایت های کوچک و متوسط عالی است) یا هاست وردپرس (برای سایت های بزرگ و حرفه ای عالی است) استفاده کنید.
همچنین باید بدانید که چگونه از FTP استفاده کنید.جهت اطلاعات بیشتر به مقاله آموزش وصل شدن به filezilla مراجعه نمائید.
هنگامی که خرید هاست و ثبت دامنه جدید خود را تهیه کرده باشید ، آماده شروع تغییرات هستید.
مرحله ۱: با کمک افزونه Duplicator از سایت وردپرس خود یک فایل بکاپ تهیه کنید.
اولین کاری که باید انجام دهید ایجاد فول بکاپ از سایت وردپرس خود است. در حالی که افزونه های بکاپ گیری WordPress بسیاری در دسترس است . افزونه ی UpdraftPlus که قبلا در مقاله پشتیبان گیری خودکار سایت های وردپرس در Dropbox توضیح داده ایم برای این کار مناسب است.
۱. بیایید با نصب و فعال سازی افزونه Duplicator روی نام دامنه قدیمی خود شروع کنیم. وارد داشبورد وردپرس شده و سپس در قسمت “افزونه ها” ، گزینه “افزودن” را انتخاب نمائید.در قسمت جستجو کلمه “Duplicator”را وارد کنید و پس از پیدا کردن آن روی “هم اکنون نصب کن” کلیک نمائید.
۲. حال می بایست بر روی “فعال نمایید” کلیک کنید.
۳. در منوی سمت راست گزینه “Duplicator”را مشاهده می کنید،کافی است روی آن کلیک و گزینه“packages”را انتخاب کنید.سپس در صفحه ای که باز می شود بر روی “Create New” کلیک نمائید.
۴. در این قسمت فقط بر روی “Next” کلیک نمائید.
۵. پس از اسکن کردن و نشان دادن کادرهای سبز رنگ کافی است پس از انتخاب گزینه “A notice status has been detected, are you sure you want to continue” بر روی گزینه “Build” کلیک نمائید.
۶. حال در این قسمت یک پکیج duplicator از سایت شما ایجاد می کند و فقط کافی است روی “One-Click Download “جهت دانلود کلیک نمائید.این یک نسخه کامل از فایل وب سایت است و به شما این امکان را می دهد وردپرس را به یک نام دامنه دیگر منتقل کنید. روی دو دکمه “Installer” و “Archive” کلیک کرده و هر دو فایل را دانلود کنید. برای نصب بسته آسان در وردپرس هم کافی است تا دو فایل را از حالت زیپ خارج کرده و در انتها با مراجعه به آدرس installer.php در سایت خودتون بسته نصبی وردپرس ساخته شده را نصب و راهاندازی کنید.در مراحل بعدی بیشتر در این مورد توضیح خواهیم داد.
.
مرحله ۲. یک دیتابیس برای نام دامنه جدید ایجاد کنید.
قبل از انتقال ،نیاز به یک دیتابیس می باشد.برای ایجاد یک دیتابیس، می بایست وارد کنترل پنل میزبانی خود در دایرکت ادمین و یا سی پنل شده و در قسمت MySQL یک دیتابیس جدید ایجاد نمائید.
برای انتقال وردپرس به دامنه جدید مطمئن شوید که نام دیتابیس ، نام کاربری و رمز ورود را یادداشت کرده اید. در مرحله بعدی به این اطلاعات نیاز خواهید داشت.
فایل زیپ را از حالت فشرده در دامنه جدید خارج کنید.
اکنون باید فایل های Duplicator را که قبلاً دانلود کرده اید در نام دامنه جدید خود آپلود کنید.دو فایل Archive و Installer را در پوشه اصلی یعنی public_html آپلود کنید.
.
پس از تمام شدن آپلود هر دو فایل ، اکنون آماده نصب وردپرس هستید.حال آدرس URL ذیل را در مرورگر خود تایپ کنید.پس از آن صفحه ای به ماننده تصویر ذیل به شما نمایش می دهد که کافی است پس از تایید بر روی “Next” کلیک نمائید.
http://example.com/installer.php به جای example.com می بایست نام دامنه خود را قرار دهید.
حال در این قسمت می بایست اطلاعات دیتابیش که در مراحل بالا به آن اشاره شده بود و ایجاد کرده بودید را قرار دهید.
Host: در این قسمت localhost قرار دهید.
Database: نام دیتابیس را وارد نمائید.
User: نا یوزر دیتابیس را وارد نمائید.
Password: کلمه عبوری که انتخاب کرده بودید را در این قسمت وارد نمائید.
سپس جهت اطمینان از درست بودن اطلاعات بر روی گزینه “Test Database” کلیک نمائید،اگر درست باشد گزینه “Next” فعال می شود که می بایست در انتها بر روی همان کلیک نمائید.
در قسمت “URL” می توانید آدرس دامنه جدید را قرار دهید و در انتها بر روی گزینه “Next” کلیک نمائید.
اکنون انتقال وردپرس توسط پلاگین Duplicator به دامنه جدید به اتمام رسید و با کلیک بر روی “‘Admin Login’”می توانید وارد داشبورد وردپرس در دامنه جدید شوید.
راه اندازی مجدد تغییر مسیر Permanent 301 redirects
راه اندازی تغییر مسیر ۳۰۱ برای سئو بسیار مهم است.این مرحله به شما این امکان می دهد که در موتورهای جستجو به طور خودکار دامنه جدید را جایگزین کنید.
به عبارت دیگر ، هر زمان کاربر با یکی از پست ها یا صفحات قدیمی شما برخورد کرد ، به طور خودکار به دامنه جدید شما redirect خواهد شد.جهت این امر می بایست وارد پوشه اصلی سایت یعنی public_html شده و فایل htaccess. را ویرایش کنید.همچنین این فایل در دو مسیر wp-includes و wp-admin وجود دارد که آنها نیز به مانند ذیل می بایست ویرایش شوند.
#Options +FollowSymLinks RewriteEngine on RewriteRule ^(.*)$ http://www.newsite.com/$1 [R=301,L]
توجه: در قسمت newsite.com می بایست دامنه جدید خود در کد بالا جایگزین کنید.
وقتی این تغییرات را اعمال کردید ، دامنه قدیمی خود را در مرورگر باز کنید. باید به طور خودکار شما را به دامنه جدید ریدایرکت کند.اگر این اتفاق نیافتاد ، به این معنی است که تغییر مسیر به درستی تنظیم نشده است و سرور شما احتمالاً از قوانین redirect پشتیبانی نمی کند. برای فعال کردن RewriteEngine می بایست با پشتیبانی هاستینگ خود مشورت نمائید.
تکمیل آموزش انتقال وردپرس : حتما به Google در مورد تغییر اطلاع دهید.
اکنون که وردپرس را به یک دامنه جدید منتقل کرده اید و redirect مجدد مسیر را تنظیم کرده اید ، زمان آن است که در مورد تغییر آدرس به Google اطلاع دهید. این به Google کمک می کند تا دامنه جدید شما را سریع پیدا کند و شروع به نشان دادن آن در نتایج جستجو کند.
ابتدا باید نام دامنه جدید خود را به Google Search Console اضافه کنید.بعد از اینکه سایت جدید خود را اضافه کردید ، باید به نسخه قدیمی Google Search Console بروید.
در این مرحله ، باید به دامنه قدیمی خود بروید و سپس روی آیکون چرخ دنده در بالا کلیک کنید تا ابزار تغییر آدرس باز شود.
در صفحه بعد، می بایست درخواست تغییر آدرس خود را مرحله به مرحله انجام دهید.ابتدا از شما می خواهد که سایت جدید خود را از فهرست کشویی انتخاب کنید. پس از آن ، بر روی دکمه “check” کلیک کنید تا ۳۰۱ redirects انجام شود و سپس “confirm” کنید.در آخر بر روی گزینه “Submit” کلیک کنید تا درخواست تغییر آدرس شما ارسال شود.
پس از تکمیل انتقال وردپرس به کاربران خود اطلاع دهید
پس از اتمام مراحلی که در بالا به آن اشاره شد،می بایست در مورد جابجایی دامنه به کاربران خود اطلاع رسانی نمائید.شما می توانید این کار را با نوشتن یک پست در سایت جدید خود و به اشتراک گذاری آن در شبکه های اجتماعی خود انجام دهید.همچنین می توانید با ارسال ایمیل به کاربران خود اطلاع رسانی کنید.این اطلاع رسانی از بسیاری جهات می تواند مفید باشد.