آموزش نصب قالب وردپرس

بسیار مهم است که قبل از شروع به طراحی و نصب قالب وردپرس، زمانی را برای انتخاب بهترین قالب WordPress برای خود اختصاص دهید ، اگرچه تنظیمات و نصب آن دشوار نیست ، اما ممکن است زمانبر باشد. شما نمی خواهید برای تنظیم قالبی که برای سایت شما مناسب نیست وقت تلف کنید! پس حتما نصب به انتخاب قالب و تم مورد نظر که با موضوع سایت در ارتباط باشد زمان بگذارید و بهترین قالب را انخاب کنید.
جهت اسفاده از وردپرس می بایست نسبت به خرید هاست وردپرس یا هاست لینوکس اقدام نمائید.
جهت نصب قالب وردپرس به روش های مختلف،لطفا راهنمای ذیل را مطالعه نمائید.
نصب قالب وردپرس از پوسته های پیش فرض
۱. اگر هنور موضوعی برای سایت انتخاب نکرده اید،می توانید از قالب های پیش فرض وردپرس که به صورت رایگان در اختیار قرار داده اند، استفاده نمائید.
پس از ورود به پنل وردپرس در سمت راست گزینه “نمایش” و سپس “پوسته ها” را انتخاب نمائید.به صورت رایگان چند پوسته به شما نمایش داده می شود،در صورتی که مدنظر داشته باشید می بایست پس از کلیک بر روی پوسته مورد نظر روی گزینه “فعال نمایید” کلیک کنید.
نصب قالب وردپرس با افزودن پوسته
۱. پس از ورود به پنل وردپرس در سمت راست گزینه “نمایش” و سپس “پوسته ها” را انتخاب نمائید.در انتها بر روی “افزودن پوسته تازه”کلیک نمائید.
۲. حال اگر نام پوسته را می دانید در سمت چپ در نوار جستجو نام آن را بنویسید و پس از پیدا کردن قالب مورد نظر پس از کلیک بر روی آن روی گزینه “نصب” کلیک کنید.اگر نام پوسته را نمی دانید قالب هایی که در صفحه به شما نمایش می دهد را با دقت بررسی کنید که کدام با موضوع سایت شما همخوانی دارند و پس انتخاب به مانند قبل بروی نصب کلیک نمائید.
شایان ذکر است قبل از نصب می توانید بر روی گزینه “پیش نمایش”جهت نمایش نسخه آزمایشی کلیک کنید تا نمای کلی قالب را ببینید.
قالب سفارشی وردپرس
جهت نصب قالب سفارشی که توسط خودتان و یا از فروشگاههای قالب وردپرس خریداری کردید.برای نصب آن طبق مراحل ذیل عمل کنید.
۱. پس از وارد شدن به پنل وردپرس از سمت راست گزینه “نمایش” سپس “پوسته ها” و در انتها بر روی “افزودن پوسته تازه”کلیک نمائید.
۲. در صفحه بعدی گزینه “بارگزاری پوسته” کلیک کنید بعد از آن روی گزینه “Choose File” کلیک نمائید و قالب مورد نظر که یک فایل با فرمت zip می باشد را از سیستمتان انتخاب کنید. حالا بعد از انتخاب فایل روی گزینه “هماکنون نصب کن” کلیک نمائید.
۳. بسته به حجم قالب منتظر بمونید تا قالب شما آپلود گردد.پس از اتمام آپلود روی گزینه های “پیشنمایش زنده” کلیک کنید تا نسخه نمایشی قالب را مشاهده کنید.در صورت نبود مشکلی در قالب با کلیک روی دکمه “فعال نمایید” تا در سایت قابل مشاهده شود.
نصب قالب در cpanel
یکی از سوالاتی که برخی کاربران میپرسند اینه که بعد از تهیه یک قالب وردپرس متوجه می شوند که قالب مورد نظر در حالت بسته نصب آسان قرار دارد و یا اینکه به دلایلی قادر به نصب قالب از پیشخوان وردپرس نیستید، به همین دلیل اگر بخواهید از آن قالب استفاده کرده و بسته نصبی قالب وردپرس را نصب کنند به صورت کلی مطالب و دادههایی که تا حالا روی سایت وجود داشته از بین خواهد رفت. پس برای اینکه بتونید از قالب موجود در بسته نصبی وردپرس استفاده کنید لازمه تا قالب رو از درون بسته نصبی خارج کنید.
برای این منظور بسته نصبی قالب خود را باز کنید و سپس به پوشههای آن وارد شوید. در میان پوشهها و فایلهایی که مربوط به وردپرس هستند شما باید به مسیر /wp-content/themes/ مراجعه کنید.
حالا در اینجا ممکن است چندین پوشه وجود داشته باشد که هر کدام از این پوشهها در اصل یک قالب هستند، حالا پوشه قالب مورد نظر رو انتخاب کرده و وارد آن شوید.
خواهید دید که فایلها و پوشههای مختلف دیگری داخل آن وجود دارد، حالا با راست کلیک کردن روی پوشه قالب یک فایل فشرده با فرمت zip. از آن بسازید تا اقدام به نصب قالب وردپرس در cpanel کنید.
به مسیر /public_html/wp-content/themes/ در File Manager هاست مراجعه کرده و قالب مورد نظر را که در حالت زیپ قرار داره در این پوشه آپلود کنید.
بعد از اینکه عملیات آپلود به اتمام رسید روی فایل zip قالب راست کلیک کرده و گزینه Extract را انتخاب کنید تا قالب شما از حالت زیپ خارج شود و در اصلاح در وردپرس نصب شود.
حالا فایل زیپ را پاک کرده و به وردپرس برگردید.
به مسیر نمایش>> پوستهها در پیشخوان وردپرس مراجعه کنید و قالب وردپرس از طریق هاست سی پنل نصب شده است را خواهید دید و کافی است تا آن را فعال نمائید.