نصب وردپرس روی سی پنل

نصب وردپرس روی سی پنل : جهت استفاده از امکانات سی پنل جهت نصب وردپرس کافی است از خدمات سرویس هاست وردپرس شرکت زود وب بهره مند گردید.
cPanel چیست؟
cPanel یک کنترل پنل میزبانی است که به شما کمک می کند وب سایت های میزبان را مدیریت کنید. این یک رابط گرافیکی مبتنی بر وب است که به شما امکان می دهد اقدامات مختلفی را در سایت / سرور خود انجام دهید بدون اینکه نیازی به کار کردن در یک خط فرمان یا همان command line داشته باشید. cPanel معمولاً توسط ارائه دهندگان میزبانی مشترک به مانند شرکت زود وب به عنوان راه حل پیش فرض برای حفظ وب سایت ها ارائه می شود.
یک داشبورد cPanel شامل مجموعه ای از آیکون ها و ردیف ها با عملکردهایی است که می توانید در سایت خود انجام دهید. ممکن است بسته به تنظیمات سرور یا ارائه دهنده میزبان اشتراکی شما کمی متفاوت به نظر برسد ، اما پیمایش گزینه ها معمولاً همان روند را دنبال می کند.cPanel به شما امکان می دهد اقدامات پیچیده مدیریت سایت را از طریق مرورگر خود انجام دهید. ویژگی های محبوب عبارتند از:
SSL certificate configuration
IP address denials
Redirects
File backups
Log access
Database administration
access to phpMyAdmin
FTP settings
File management
چگونه می توان از سایت وردپرس خود نسخه پشتیبان تهیه کرد؟
اگر در آینده مشکلی پیش بیاید ، تهیه نسخه پشتیبان از سایت خود به صورت منظم می تواند باعث صرفه جویی در وقت شود. در واقع ، زود وب به صورت خودکار هر هفته از سایتهای مشتریان بکاپ تهیه می کند زیرا ما معتقدیم که این مورد برای هر صاحب سایت بسیار مهم است.البته شما نیز با استفاده از دیگر روش ها می توانید هر روز و یا هر زمانی که نیاز دارید پشتیبان گیری خودکار سایت های وردپرس در Dropbox را انجام دهید،که قبلا در مقاله مربوطه در مورد آن توضیح داده شده است.
cPanel ابزاری مناسب برای مدیریت وب سایت شما در یک ارائه دهنده میزبانی مشترک است. چیزی که بسیاری از کاربران نمی دانند این است که گزینه های پیشرفته ای مانند میزبانی وردپرس مدیریت شده وجود دارد که مدیریت سایت وردپرس شما را از همیشه آسان تر می کند!
جهت آموزش کامل نصب وردپرس روی سی پنل به راهنمای ذیل مراجعه نمائید.
۱. پس از ورود به کنترل پنل سی پنل گزینه “File Manager” را انتخاب نمائید.
۲. حال از قسمت “Upload” می بایست فایل وردپرسی که دانلود کرده اید را در پوشه Public_html آپلود نمائید.
۳. پس از آپلود فایل چون به حالت فشرده می باشد می بایست extract نمائید.کافی است روی فایل رایت کلیک کرده و گزینه “Extract” را انتخاب نمائید.
۴. پس از باز کردن فایل فشرده در پوشه ای به نام wordpress تمامی فایل ها را قرار می دهد،حال کافی است داخل پوشه مور نظر شده و پس از انتخاب گزینه “Select All” تمامی فایل ها انتخاب شده و سپس گزینه “move” را جهت جابجایی به روت پوشه Public_html انتخاب می کنیم.
۵. حال با وارد کردن آدرس وب سایت در مروگر صفحه نخست وردپرس نمایش داده می شود.ما در این قسمت زبان “فارسی” ر انتخاب می کنیم.
۶. در این قسمت تغییراتی ایجاد نمی کنیم و فقط بر روی “بزن بریم” کلیک نمائید.
۷. در این مرحله اطلاعات دیتابیس را جهت نصب می خواهد.جهت ایجاد دیتابیس طبق مرحله بعدی انجام خواهیم داد.
۸. در این قسمت مجدد وارد کنترل پل سی پنل شده و گزینه “MySQL Database Wizard” را جهت ایجاد دیتابیس انتخاب نمائید.در قسمت “New Database” نام پایگاه داده ای که مدنظر دارید را وارد نمائید.سپس بر روی گزینه “Next Step” بزنید.
۹. حال در این قسمت می بایست نام کاربری پایگاه داده را انتخاب و پسوردی که مدنظر دارید را وارد کرده و در نهایت جهت ایجاد آن بر روی گزینه “Create User” کلیک نمائید.
۱۰. در این قسمت باید تمام دسترسیها را برای این دیتابیس ایجاد کنید. بر روی گزینه “ALL PRIVILEGES” کلیک کرده تا همه این گزینه ها انتخاب شوند تا در زمان نصب وردپرس به خطایی برخورد ننمائید.پس از انتخاب این گزینه باید بر روی گزینه “Next Step” کلیک کنید تا روند ایجاد یک دیتابیس به صورت کلی انجام شود و دیتابیس در اختیار شما قرار گیرد.
۱۱. حال به صفحه نصب وردپرس در مرحله ای که اطلاعات دیتابیس نیاز داشت“مرحله۷” می بایست اطلاعات دیتابیسی که ایجاد نمودید را قرار دهید.فقط در قسمت میزبان پایگاه داده همان “localhost” قرار دهید و در انتها بر روی گزینه “فرستادن” کلیک نمائید.در مرصفحه بعد اطلاعات ورود به وردپرس را می بایست قرار دهید.
عنوان سایت : نام سایت خود را وارد نمائید.
نام کاربری : می توانید هر یوزری انتخاب نمائید و در این قسمت قرار دهید.
رمز عبور: پسوردی که در نظر دارید را در این قسما قرار دهید.
ایمیل: ادرس ایمیلی جهت مدیریت وردپرس قرار دهید.
نمایش به موتورهای جستجوگر: این قسمت را انتخا نفرمایید،با توجه به اینکه سایت هنوز به طور کامل طراحی نشده است برای سئو مناسب نیست انتخاب گردد.
راه اندازی وردپرس: جهت نصب به صورت کامل کافی است این قسمت را انتخاب نمائید.