نصب جوملا روی Cpanel

نصب جوملا روی Cpanel : جهت استفاده از امکانات سی پنل جهت نصب جوملا کافی است از خدمات سرویس هاست لینوکس شرکت زود وب بهره مند گردید.
جوملا به شما کمک می کند وب سایت رویایی خود را راه اندازی کنید. این یک صفحه کسب و کار باشد یا یک وبلاگ شخصی ، جوملا چیزی است که شما به دنبال آن هستید. یک سیستم پایدار وجود دارد و با کمک این سیستم پایدار می توانید ظاهر وب سایت خود را شخصی سازی کنید.
استفاده از جوملا به آسانی قابل استفاده و کاربر پسندتر شده است. هنگامی که شروع به استفاده روزانه از Joomla می کنید ، اغلب متوجه اصلاحات و موارد جدید می شوید.
جهت آشنایی با نصب جوملا روی Cpanel راهنمای ذیل را مطالعه نمائید.
۱. پس از ورود به کنترل پنل سی پنل گزینه “MySQL Database Wizard” را جهت ایجاد دیتابیس انتخاب نمائید.در قسمت “New Database” نام پایگاه داده ای که مدنظر دارید را وارد نمائید.سپس بر روی گزینه “Next Step” بزنید.
۲. حال در این قسمت می بایست نام کاربری پایگاه داده را انتخاب و پسوردی که مدنظر دارید را وارد کرده و در نهایت جهت ایجاد آن بر روی گزینه “Create User” کلیک نمائید.
۳. در این قسمت باید تمام دسترسیها را برای این دیتابیس ایجاد کنید. بر روی گزینه “ALL PRIVILEGES” کلیک کرده تا همه این گزینه ها انتخاب شوند تا در زمان نصب جوملا به خطایی برخورد ننمائید.پس از انتخاب این گزینه باید بر روی گزینه “Next Step” کلیک کنید تا روند ایجاد یک دیتابیس به صورت کلی انجام شود و دیتابیس در اختیار شما قرار گیرد.
۴. حال می بایست نسخه نصب joomla را از سایت https://downloads.joomla.org دانلود نمائید.سپس وارد کنترل پنل سی پنل شده و گزینه“File Manager” را انتخاب نمائید.
۵. حال از قسمت “Upload” می بایست فایل وردپرسی که دانلود کرده اید را در پوشه “Public_html” آپلود نمائید.
۶. پس از آپلود فایل چون به حالت فشرده می باشد می بایست extract نمائید.کافی است روی فایل رایت کلیک کرده و گزینه “Extract” را انتخاب نمائید.
۷. حال با وارد کردن آدرس وب سایت در مروگر صفحه نخست نصب جوملا نمایش داده می شود.قسمتهای مورد نیاز را پر کنید.
– نام سایت: در این قسمت نام وب سایتتان را قرار دهید.به طور مثال: ” زود وب خدمات ثبت دامنه و میزبانی”.
– ایمیل مدیر ارشد: آدرس میل مورد نظر را وارد نمائید.این ایمیل اصلی سایت خواهد بود و گزارشات و همه فعالیت ها اگر قرار باشد به مدیر اطلاع داده شود به این ایمیل ارسال می شود.
– نام کاربری مدیر ارشد: نام کاربری جهت ورود به پنل جوملا را می بایست وارد نمائید.این یوزر دارای تمام دسترسی ها در جوملا خواهد بود. این شناسه کاربری بسیار مهم هست و سعی کنید برای این گزینه از حروف پیچیده استفاده نمایید و ترجیحا از عبارات ساده مانند “admin” یا “test” یا “demo” استفاده نفرمایید. سعی کنید کلمات بی معنی با ترکیب اعداد استفاده کنید.
– رمز عبور مدیر ارشد: رمز مربوط به مدیر ارشد که به تمام بخش های جوملا دسترسی خواهد داشت. سعی کنید رمز پیچیده انتخاب کنید که شامل حروف بزرگ و کوچک همینطور اعداد و کاراکترها باشد.
– تکرار رمز عبور مدیر ارشد: همان رمزی که در بالا قرار دادید را در این قسمت هم تکرار کنید.
– توضیحات متا: این گزینه اجباری نیست اما می توانید شرحی از توضیحات و فعالیت های سایتتان بسیار کوتاه بنویسید. پس از تکمیل این موارد بر روی گزینه “ادامه” کلیک نمایید.
۸. حال در این قسمت اطلاعات دیتابیسی که در کنترل پنل (در مرحله ۱ تا ۳ گفته شد)ایجاد نمودید را می بایست قرار دهید.
نوع پایگاه داده: این گزینه نیازی به تغییر ندارد و بر روی mySQLi باید بماند، به جز در شرایط خاص که قاعدتا توسط کارشناس انجام خواهد شد.
نام هاست: می بایست localhost قرار دهید.
نام کاربری: نام کاربری دیتابیس را قرار دهید.
رمز عبور: کلمه عبور دیتابیس را قرار دهید.
نام پایگاه داده: نام دیتابیسی که ایجاد کردید را قرار دهید.
پیشوند جداول: در این قسمت پسوند جداول دیتابیس است که به صورت رندوم توسط جوملا برای سایت در نظر گرفته می شود و نیازی به تغییر آن نیست به جز در شرایط خاص که قاعدتا توسط کارشناس انجام خواهد شد.
فرایند پایگاه داده قدیم:این گزینه نیز نیازی به تغییر ندارد زیر پایگاه داده شما از قبل اطلاعاتی روی آن وجود ندارد.
۹. پس از مرحله بعد در این قسمت کافی است بر روی گزینه “نصب” کلیک نمائید.
۱۰. تبریک،در این مرحله جوملا نصب گردید،قبل از حذف پوشه “حذف پوشه “installation”جوملا” شما می توانید زبان فارسی را روی جوملا انتخاب و نصب کنید. برای فارسی کردن جوملا مانند تصویر زیر روی گزینه “مرحله اضافی: نصب زبان ها” کلیک کنید.
.
۱۱. در صفحه باز شده مانند تصویر ذیل زبان “Persian” را با تیک زدن در چک باکس انتخاب کنید و برای نصب روی گزینه “مرحله بعد” کلیک نمائید.
۱۲. در صفحه جدید باید تنظیمات انتخاب زبان پیشفرض سایت را انجام دهید.
زبان پیش فرض مدیریت: برای فارسی کردن پنل مدیریت سایت Persian را انتخاب کنید.
زبان پیش فرض سایت: برای فارسی شدن سایت Persian را انتخاب کنید.
فعال کردن ویژگی چند زبانه: در صورتی که در نظر دارید سایت دو زبانه به طور مثال:فارسی و انگلیسی طراحی کنید این گزینه را روی “بلی” قرار دهید. در غیر اینصورت روی “خیر” باشد. (اگر این گزینه فعال باشد، سایت جوملایی شما قابلیت چند زبانه بودن را داراست و منوهای مربوطه ایجاد خواهد شد).
پس از انجام تنظیمات روی دکمه “مرحله بعد” کلیک کنید.
۱۳. در آخرین مرحله نصب باید بر روی گزینه “حذف پوشه installation جوملا” کلیک نمائید تا جوملا به صورت اتوماتیک پوشه Installation را حذف کند. این امر به دلایل امنیتی مورد نیاز است. توجه داشته باشید که جوملا اجازه استفاده از سایت خود را نخواهد داد مگر اینکه این پوشه را کاملاً حذف کنید!
آدرس ورود به کنترل پنل مدیریت جوملا نیز به صورت ذیل می باشد:http://www.domain.com/administrator
به جای domain.com دامنه خود را وارد نمائید.