مدت زمان انتقال دامنه از شرکتی به شرکت دیگر

انتقال دامنه از یک شرکت به شرکت دیگر و یا از یک رجیسترار به رجسترار دیگری دلایل بسیاری وجود دارد.شاید هزینه بالا جهت تمدید دامنه باشد که دیگر با بودجه شما مطابقت ندارد. شاید شرکت فعلی پشتیبانی ضعیفی داشته و شما در مورد نحوه کار با کنترل پنل دامنه گیج شده اید. ممکن است شما دامنه را از شخص دیگری خریداری کرده باشید و در نظر دارید به شرکتی که مدنظر دارید دامنه را انتقال دهید.ممکن است فکر کنید چگونه می توانید دامنه خود را ترنسفر نمائید و ترنسفر دامنه چقدر زمان می برد؟
مقدار زمان انتقال دامنه از شرکتی به شرکت دیگر؟
به طور خلاصه ، انتقال دامنه از یک شرکتی به شرکت دیگری (مانند zoodweb) روند پیچیده ای ندارد. در این مقاله متوجه خواهید شد که هر شخصی می تواند این کار را انجام دهد و نیاز به اطلاعات خاصی نمی باشد.
اگر شما در نظر داشته باشید دامنه ای را که در حساب کاربریتان در زود وب ثبت شده باشد را به حساب دیگری در پنل زود وب ترنسفر نمائید، برای جزئیات بیشتر در مورد این روند، می بایست با واحد پشتیبانی مشورت نمائید.
در این مقاله، ما روند ترنسفر دامنه بین شرکت هایی هاستینگ را بررسی خواهیم کرد.
هزینه ترنسفر دامنه در زود وب چقدر می باشد؟
برای اکثر دامنه ها هزینه انتقال دقیقا با هزینه ثبت آنها یکسان می باشند.با مراجعه به صفحه تعرفه ثبت دامنه می توانید قیمت های انتقال در زود وب را پیدا کنید.
انتقال دامنه چقدر زمان می برد تا به شرکت دیگری منتقل شود؟
ابتدا ، بیایید روند انتقال که دارای سه مرحله می باشد را بررسی کنیم.
- Verification – تایید
- Preparation – آماده سازی
- Submission – ارسال
Verification – تایید
اولین قدم این است که مطمئن شوید دامنه شما واجد شرایط جهت انتقال باشد. برای انجام این کار، باید از رجیسترار یا شرکت فعلی خود این دو مورد ذیل را مطمن شوید.البته از طریق WHOIS گرفتن از دامنه می توانید به جواب این دو مورد برسید،جهت اطلاعات بیشتر لطفا به مقاله نحوه Whois گرفتن از دامنه مراجعه نمائید.
- دامنه حداقل ۶۰ روز از زمان ثبتش گذشته باشد.
- دامنه در حالت تعلیق (hold) نباشد.
اگر این دو مورد صحیح بود، می توانید به مرحله بعدی بروید.
Preparation – آماده سازی
در اینجا می بایست بررسی نمائید که دامنه شما قفل نباشد و همچنین یک کد مجوز یا همان کد انتقال دامنه را باید از شرکت ثبت کننده فعلی خود دریافت کنید.
رجیسترارها کد انتقال دامنه را برای کمک به شناسایی مالک دامنه ایجاد می کنند. گاهی اوقات به عنوان auth code ، کد EPP ، کد انتقال و سایر توضیحات مشابه شناخته می شود.
برای اطلاع از نحوه دریافت کد دامنه، به وب سایت شرکت فعلی خود مراجعه کنید. همچنین این اطلاعات را معمولاً می توانید مستقیم از کارشناسان واحد پشتیبانی سوال بفرمایید.جهت ارتباط با شرکت زود وب به صفحه تماس با ما مراجعه نمائید.
Submission – ارسال
اکنون که هر آنچه را که نیاز دارید را دریافت کرده اید، وقت آن است که درخواست ترنسفر دامنه خود را ارسال کنید. در زود وب این روند بسیار آسان و سریع می باشد.کافی است پس از ورود به ناحیه کاربری از منوی دامنه گزینه انتقال دامنه به زود وب را انتخاب نمائید.
میانگین زمان ترنسفر دامنه به رجیسترار جدید چقدر است؟
حقیقت این است که زمان انتقال دامنه در رجسترارها می تواند متفاوت باشد، اما در زود وب ، از ۳۰ دقیقه تا شش روز پس از دریافت درخواست ترنسفر دامنه ممکن است زمان ببرد.
اما ممکن است روزها بگذرد و دامنه شما منتقل نشده باشد! ممکن است پیش بیاید و از خود سوال کنید که چرا پروسه ترنسفر دامنه اینقدر طولانی شده است؟
برای تکمیل فرآیند انتقال دامنه، معمولاً در تمامی رجیسترارها تا شش روز زمان می برد، بنابراین اگر کمتر از شش روز از درخواست ترنسفر دامنه گذشته است دیگر جای نگرانی نیست; اگر بیش از شش روز گذشته باشد ، ممکن است دلایل مختلفی برای کنسل شدن انتقال وجود داشته باشد.
به چند نمونه دلایل کنسل شدن پروسه ترنسفر دامنه اشاره می کنیم:
- ممکن است هزینه جهت انتقال پرداخت نشده باشد.
- شواهدی از کلاهبرداری وجود داشته باشد.
- میل تایید انتقال به درستی تایید نشده باشد.
- شما خیلی زود اقدام به انتقال نام دامنه خود کرده باشید. چرا که حداکثر زمان قانونی برای ترنسفر دامنه ۶۰ روز است. این به این معنی است که اگر شما سعی کرده باشید که دامنه خود را قبل از پایان این دوره منتقل کنید، ممکن است توسط رجیسترار فعلی شما کنسل شود.
آیا می توان سرعت انتقال دامنه را افزایش داد؟
متأسفانه برای تسریع در دوره انتقال دامنه نمی توان کاری انجام داد. تا زمانی که همه کارها را به درستی انجام داده باشید ، برای تکمیل انتقال دامنه بین ۳۰ دقیقه تا شش روز زمان لازم است.
تنها استثنا در این قانون این است که انتقال نیز ممکن است توسط رجیسترار فعلی شما پذیرفته یا رد شود.
لطفاً توجه داشته باشید که برخی از نام های دامنه سطح بالا مانند ES. و UK. و پسوند دامنه های خاص شرایط انتقال خاصی دارند.این ممکن است به این معنی باشد که دوره انتظار برای تکمیل فرآیند انتقال سریعتر و یا کندتر از حد انتظار باشد.