به زود وب خوش آمدید

رفع مشکل صفحه سفید در وردپرس قسمت سایت و مدیریت

مدیر سایت مدیر سایت
۱۰ آبان ۱۳۹۹
۰
5557
رفع مشکل صفحه سفید در وردپرس قسمت سایت و مدیریت

رفع مشکل صفحه سفید در وردپرس : صفحه سفید وردپرس یکی از رایج ترین خطاهای وردپرس است. همچنین یکی از ناامیدکننده ترین پیام هاست زیرا هیچ پیغام خطایی وجود ندارد.یک دقیقه سایت خوب کار می کند و لحظه دیگر همه چیز خالی است. (این امر همچنین می تواند زمانی اتفاق افتد که داشبورد شما به درستی لود نشود حتی اگر صفحه اول سایت به درستی لود شود.)

مشکل دیگری که در صفحه سفید خطای مرگ وجود دارد این است که گاهی اوقات فقط قسمت خاصی از وب سایت شما را تحت تأثیر قرار می دهد.به عنوان مثال ، ممکن است فقط صفحه سفید را در قسمت مدیریت وردپرس مشاهده کنید ، در حالی که همه موارد دیگر موردی ندارند. در موارد دیگر ، شما فقط می توانید آن را در یک پست خاص مشاهده کنید در حالی که همه موارد دیگر خوب است.


توجه: قبل از اینکه تغییری در سایت خود ایجاد کنید ، مطمئن شوید که از سایت وردپرس خود نسخه پشتیبان تهیه کرده اید. اگر به قسمت مدیریت دسترسی ندارید ، راهنمای ما را در مورد پشتیبان گیری خودکار سایت های وردپرس در Dropbox مشاهده کنید.

نحوه رفع مشکل رفع مشکل صفحه سفید در وردپرس قسمت سایت و مدیریت به شرح ذیل می باشد.

شایع ترین دلایل white screen of death در وردپرس

علت شماره ۱: مشکلات به روزرسانی خودکار

علائم ممکن است پیکربندی اشتباه یک دیتابیس باشد – صفحه سفید را بدون هیچ اطلاعاتی به شما نمایش می دهد. یا ممکن است هشدار بروزرسانی ناموفق را مشاهده کنید.این موارد هنگامی قطع اینترنت در زمان بروزرسانی و یا پرمیشن های نادرست اتفاق می افتد.اگر با این مشکل روبرو شدید ، باید وردپرس را دستی بروزرسانی کنید.

علت شماره ۲: حالت Maintenance و freeze می شود

گاهی اوقات وردپرس این خطا را می دهد:

 

این بدان معنی است که یک فایل. Maintenance که وردپرس هنگام شروع به روزرسانی به طور خودکار نصب می کند ، حذف نشده است.

برای انجام این کار به صورت دستی ، باید با استفاده از  FTP یا از طریق داشبورد میزبانی خود (cPanel ، directadmin و غیره) به سایت خود وارد شوید و .maintenance را که در پوشه اصلی وب سایت شماست حذف کنید.

علت شماره ۳: مشکلات پلاگین ها

مشاهده صفحه سفید مرگ در وردپرس احتمالا اگر سعی کنید:

  • یک افزونه فعال را تغییر دهید
  • پلاگین قدیمی را به روز کنید
  • افزونه جدیدی نصب کنید

در بسیاری از موارد ، افزونه ای که به تازگی نصب یا اصلاح شده است می تواند منجر به تضاد با موضوع فعلی یا سایر افزونه ها شود. به همین دلیل استفاده از افزونه های WordPress که با استفاده از بهترین روش ها تولید شده اند مهم است.

سعی کنید افزونه های اخیراً اصلاح شده یا نصب شده را غیرفعال کنید و ببینید آیا وردپرس به حالت عادی برمی گردد یا خیر.

درصورتی که داشبورد شما دردسترس نباشد ، می توانید با استفاده از دسترسی FTP افزونه ها را در WordPress غیرفعال کنید. نکته مهم این است که شما فقط در صورت دسترسی به FTP با مجوزهای مورد نیاز ، قادر به انجام این کار خواهید بود. بیشتر شرکت های میزبان خدمات FTP را ارائه می دهند. با این حال ، اگر WordPress روی یک سرور خصوصی مجازی نصب شده باشد یا از یک میزبان مدیریت شده استفاده کنید ، ممکن است سرور FTP نداشته باشید.

برای غیرفعال کردن افزونه:

  • وارد FTP سرویس سایت شوید.
  • وارد پوشه wp_content / plugins شوید.
  • پوشه ای را با نام پplugin’s را انتخاب کنید
  • پوشه را به نام دیگری تغییر دهید . هر نامی را انتخاب کنید به شرطی که مانند نام پلاگین دیگری نباشد و نامی باشد بعداً  آن رافراموش نکنید..
  • خودشه! تغییر نام پوشه برای همیشه پلاگین را غیرفعال می کند.

مرورگر خود را دوباره باز کنید و ببینید آیا سایت شما لود می شود یا خیر. برای رفع مشکل صفحه سفید در وردپرس ، از مراحل بالا برای غیرفعال کردن افزونه های مورد نیاز خود استفاده کنید.

همچنین می توانید تمام افزونه های وردپرس خود را به طور همزمان غیرفعال کنید. نحوه کار:

غیرفعال کردن همه افزونه های شما یک به یک می تواند مدت زمان بیشتری طول بکشد. در عوض ، می توانید پوشه اصلی افزونه ها را به نام دیگری تغییر نام دهید ، به عنوان مثال. از wp_content / plugins تا wp_content / plugins_old. این باید همه افزونه های شما را به طور همزمان غیرفعال کند.

سپس ، پوشه دیگری به نام wp_content / plugins ایجاد کنید. می توانید هر پلاگین را با انتقال به پوشه پلاگین های جدید فعال کنید.

اگر خطای سفید شما در وردپرس به دلیل تغییر یک افزونه خاص ایجاد شده باشد ، غیرفعال کردن افزونه از طریق سرور FTP باید مشکل را برطرف کند. به عنوان یک قانون کلی ، قبل از راه اندازی در وردپرس اصلی خود ، تمام افزونه های اصلاح شده خود را با استفاده از یک سایت بکاپ تست کنید.

علت شماره ۴: مشکلات مربوط به theme

درست مانند صفحه سفید ناشی از پلاگین های بالا ، غیرفعال کردن تم می تواند مشکلات WSOD مربوط به موضوع را برطرف کند. موارد زیر برخی از دلایل و راه حل های معمول است:

الف) مشکلات هنگام نصب یک تم جدید

تم های جدید می تواند با افزونه های موجود تضاد ایجاد کند. در این حالت ، تم تازه نصب شده را غیرفعال کنید ، این باعث می شود وردپرس به موضوع پیش فرض خودکار شما بازگردد. اطمینان حاصل کنید که موضوع پیش فرض قبلاً حذف نشده است. در این صورت ، آن را در پوشه تم های خود در wp_content / themes آپلود کنید.

برای غیرفعال کردن موضوع ، همان روش توضیح داده شده در بالا را برای پلاگین ها دنبال کنید ، مگر اینکه این بار به جای پوشه پلاگین ها ، با پوشه wp_content / themes کار کنید. پوشه موضوع خاص را تغییر دهید ، که به طور خودکار موضوع را غیرفعال می کند.

ب) مشکلات مربوط به تم های کدگذاری نشده

به روزرسانی عمده وردپرس اغلب می تواند موضوعات کدگذاری نشده را از بین ببرد. با نصب آخرین به روزرسانی وردپرس ، تم های کدگذاری نشده یا منسوخ شده اغلب کار نمی کنند.

اگر متوجه شدید که صفحه سفید مرگ در وردپرس بلافاصله / به زودی پس از انجام یک بروزرسانی ظاهر شد ، احتمالاً تم قدیمی شما دلیل آن است. غیرفعال کردن تم خود همانطور که در بالا توضیح داده شد می تواند همه چیز را به حالت عادی برگرداند.

ج) مشکلات مربوط به اصلاح theme

طرفداران وردپرس با تم های کدگذاری مشکلی نیست. عملکرد مناسب آن به مجموعه ای از اشیا-خوش ساخت بستگی دارد که با هم هماهنگ عمل کنند. اگر یکی از این قسمت ها از بین رفته باشد یا عملکرد آن خراب باشد ، وردپرس شما کار نمی کند و در نتیجه WSOD ایجاد می شود.

تغییر یا به روزرسانی تم ها به صورت دستی می تواند باعث کدگذاری نامناسب شود ، که باعث بیشتر مشکلات WSOD است. سعی کنید فایل اصلاح شده را با یک نسخه قدیمی از نسخه بکاپ خود جایگزین کنید. در غیر این صورت ، باید فایل های اصلی را دانلود و دوباره نصب کنید.

علت شماره ۵: بالاتر از حد مجاز حافظه

این یک نشانه کلاسیک است که سایت شما فراتر از آنچه ارائه دهنده میزبانی فعلی شما به شما می دهد رشد کرده است. میزان بازدید بیشتر به سایت شما محدودیت حافظه بالاتری را می طلبد ، بنابراین باید برنامه ریزی کنید تا بر اساس آن ارتقا دهید.

با افزودن یا ویرایش این خط در فایل wp-config.php با افزایش تخصیص حافظه PHP شروع کنید:

define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

برای سرویس های اشتراکی هاست لینوکس و هاست وردپرس ، محدودیت حافظه ۶۴ مگابایت کافی است. در صورت ادامه یافتن مشکل پس از ایجاد این تغییر ، با ارائه شرکت میزبانی خود مشورت کنید.

اگر نمی خواهید این همه با خطای صفحه سفید مرگ را روبرو شوید ، ابتدا باید به دنبال شرکت میزبانی وب وردپرس با کیفیت باشید. یک شرکت خوب با بروز مشکلات احتمالی ، مشکلات موجود را مرتب کرده و اطمینان حاصل می کند که زمان خرابی شما در حداقل باشد.با خرید سرویس هاست وردپرس از زود وب می توانید سایت خود را گارانتی و از نگرانی دربیایید.

برچسب‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *