به زود وب خوش آمدید

چگونه می توان فهمید که مالک دامنه چه کسی است

مدیر سایت مدیر سایت
۲۶ بهمن ۱۳۹۹
۰
19248
چگونه می توان فهمید که مالک دامنه چه کسی است

شما وقت خود را صرف انتخاب نام دامنه ها کرده اید. با استفاده ابزارهای مختلف پیشنهاد دامنه را امتحان کرده اید و بالاخره نام مورد نظر را انتخاب می کنید.اما وقتی می خواهید ثبت دامنه را انجام دهید، متوجه می شوید که مالک دامنه قبلاً آن را ثبت کرده است. چقدر ناامید کننده!

قبل از اینکه از آن نام دامنه مورد نظر خود کامل دست بکشید و دوباره تمام مراحل را از ابتدا شروع کنید ، بدانید که هنوز ممکن است امیدی باشد.

دامنه های ثبت شده گاهی اوقات همچنان در دسترس هستند – اگر بدانید چگونه مالک آنها را پیدا کنید.

افراد به دلایل مختلف در دامنه سرمایه گذاری می کنند. گاهی اوقات ، ایجاد وب سایت می باشد و بعضی اوقات صرفاً برای اهداف سرمایه گذاری است و در چند مورد ، ممکن است برای یک ایده وب سایت باشد که هرگز به نتیجه نرسید.

اگر دامنه ای که به آن علاقه دارید فعال نمی باشد و یا به روزرسانی بر روی هاست انجام نمی شود ، ممکن است مالک دامنه از شنیدن خبر خریدار خوشحال شود و حتی اگر مالک از دامنه در حال حاضر استفاده می کند ، متوجه شود که اگر مایلید آنقدر هزینه کنید که فروش دامنه ارزش بیشتری برای آنها داشته باشد ، باز هم فرصتی خواهید داشت.
پیشنهاد می شود در صورت نیاز به خرید دامنه مورد نظر از تماس مستقیم توسط خود خودداری کرده و از سرویس Domain Broker استفاده نمائید،جهت اطلاعات بیشتر لطفا به مقاله استفاده از سرویس Domain Broker مراجعه نمائید.

چگونه می توان فهمید که مالک دامنه چه کسی است

قبل از اینکه بفهمید خرید دامنه مورد نظر حتی یک امکان است ، باید بفهمید با چه کسی در مورد آن تماس بگیرید ، اما شما باید بتوانید حداقل با این سه مرحله با مالک دامنه تماس داشته باشید.

مرحله اول : به وب سایت مراجعه نمائید.

در صورتی که مالک دامنه صرفا جهت سرمایه گذاری دامنه را ثبت کرده باشد ، تماس با آنها برای شما آسان می شود. بنابراین کافی است نام دامنه را در مرورگر تایپ کرده و چک کنید آیا اطلاعات تماس در وب سایت به شما نمایش می دهد.

معمولا کسانی که قصد فروش دامنه را داشته باشید در وب سایت صراحتا می گویند دامنه برای فروش است و شامل اطلاعات تماس یا فرمی است که می توانید پر کنید یا در برخی موارد که دامنه در حال استفاده و فعال می باشد، می توانید اطلاعات تماس را در صفحه تماس یا درباره وب سایت پیدا کنید.

مرحله دوم: فهرست WHOIS را بررسی نمائید.

هر زمان کسی یک دامنه را ثبت می کند نیاز به اطلاعات اولیه از جمله نام و نام خانوادگی ،ادرس و شماره تماس می باشد. در برخی موارد پس از ثبت دامنه ، این اطلاعات به دیتابیس WHOIS ارسال می شود ، به طوری که اگر اطلاعات به صورت عمومی قابل نمایش باشد،امکان بدست آوردن اطلاعات وجود خواهد داشت.

در لینک ثبت دامنه امکان WHOIS گرفتن از دامنه و نمایش اطلاعات مالک وجود دارد.

جهت اطلاعات بیشتر لطفا به مقاله نحوه Whois گرفتن از دامنه مراجعه نمائید.

 

نحوه پیدا کردن مالک دامنه

 

حتی اگر نمایش اطلاعات مالکیت دامنه به صورت عمومی نبود،حداقل می توانید تاریخ ثبت و انقضای دامنه را بررسی کنید و فرصت این را خواهید داشت در صورت عدم تمدید مالک قبلی در تاریخ ذکر شده،شما دامنه را ثبت نمائید.

 

در هر صورت ، دانستن رجیسترار دامنه شما را قادر می سازد گام بعدی را بردارید.

مرحله سوم: با ثبت کننده دامنه یا همان Domain Registrar تماس بگیرید.

اکنون بسیاری از رجیسترارهای دامنه ،حریم خصوصی دامنه را ارائه می دهند که باعث می شود اطلاعات شخصی مالک در WHOIS نمایش داده نشود.گرفتن WHOIS دیگر راهی مطمئن برای پیدا کردن اطلاعات تماس شخصی صاحب دامنه نمی باشد.

این بدان معناست که در بسیاری از موارد ، شما نمی توانید مستقیماً با مالک دامنه تماس بگیرید. اما شما می توانید متوجه شوید که آنها دامنه را با چه شرکت هاستینگی ثبت کرده اند.

این هنوز بن بست نیست. به وب سایت رجیسترار دامنه بروید (به سادگی در گوگل می توانید پیدا کنید) و اطلاعات تماس آنها را جستجو کنید. با آنها تماس بگیرید یا برایشان ایمیل ارسال کنید تا به به مالک دامنه که مطمنا اطلاعات تماس مالک را دارند اطلاع دهند که شما قصد خرید آن را دارید.

حال در این مرحله ، شما باید سه مسیر مختلف را در نظر بگیرید.

چگونه می توان فهمید که مالک دامنه چه کسی است

۱. با مالک دامنه تماس بگیرید.

اگر یکی از مراحل بالا شما را به سمت صاحب دامنه هدایت کرد ، وقت آن است که تماس بگیرید! با ارسال ایمیلی به آنها اطلاع دهید که شما علاقه مند به خرید دامنه هستید.

برای جلوگیری از به نظر رسیدن هرزنامه ، مطمئن شوید که ایمیل شما حرفه ای بودن شما را انتقال می دهد.پیشنهاد می شود از یک آدرس ایمیلی در یک نام دامنه متعلق به خود استفاده نمائید.در صورت نداشتن دامنه دیگر حداقل یک آدرس gmail ایجاد کنید که کمی قابل احترامتر به نظر می رسد.

 

اطمینان حاصل کنید که متن ایمیل شما شامل موارد باشد :

  • اطلاعات تماس شما – هم ایمیل و هم تلفن را قرار دهید تا انتخاب روش ارتباط آنها با شما آسان شود.
  • مشخص نمائید که شما مایل به پرداخت هزینه هستید – ممکن است هنوز تمایل به ارائه پیشنهاد خاصی نداشته باشید اما سعی نمائید بیشترین مبلغی که می توانید پرداخت کنید را ارائه دهید.چرا که اگر پاسخ دهند، احتمال بیشتری دارد آنها متوجه شوند که این یک پیشنهاد تجاری واقعی است.
  • مدرکی از قانونی بودن شما – چگونه می توانید نشان دهید که یک فرد واقعی یا خریدار جدی هستید؟ شاید بهتر باشید پروفایلی در LinkedIn ایجاد و لینک آن را در میل قرار دهید.

افراد ایمیل های هرزنامه زیادی دریافت می کنند ، بنابراین شما می خواهید روشن کنید که شما یک فرد واقعی با علاقه جدی در خرید دامنه هستید. اگر بتوانید این کار را بکنید ، احتمال دریافت پاسخ بسیار بیشتر است.

۲. از سرویس کارگزار دامنه یا همان Domain Broker استفاده کنید.

اگر در این مرحله موفق به پیدا کردن اطلاعات تماس مالک نشده اید می توانید از سرویس Domain Broker استفاده نمائید. سایت هایی مانند Sedo و Brannans به طور خاص برای کمک به مدیریت معاملات بین فروشندگان دامنه و خریداران وجود دارد.

اگر در خرید نام دامنه بی تجربه هستید ، آنها می توانند به شما کمک کنند قیمت مناسبی را برای درخواست تعیین کنید ، شخص مناسبی را برای تماس پیدا کنید و اطمینان حاصل کنید که مراحل خرید را مناسب طی می کند. کلاهبرداران زیادی در دنیای معاملات آنلاین وجود دارند و Domain Broker ها می توانند به شما در این زمینه کمک کنند.

۳. یک نام دامنه جدید در نظر بگیرید.

یک شانس دیگری وجود دارد که حتی اگر همه این مراحل را انجام دهید ، شخصی که مالک آن دامنه است اکنون یا نمی خواهد بفروشد ، یا فقط قیمت بالاتری از آنچه می توانید بپردازید را می پذیرد.

در این صورت باید نام دیگری جایگزین نام دلخواه خود پیدا کنید. پسوندهای مختلف نام دامنه را در نظر بگیرید – اگر com از آن استفاده شود ، .net یا .co همچنان در دسترس است و ایده های جدید نام دامنه را ایجاد کنید. ممکن است شما حتی بیشتر از ایده اصلی خود به چیزی که دوست دارید برسید.

نتیجه

یافتن یک نام دامنه خوب کار سختی است – وب سایت های زیادی وجود دارند که بسیاری از ایده ها جهت فعال سازی از بین رفته است. اما هنوز هم می توانید دامنه مورد نظر خود را بخرید و در صورت عدم موفقیت ، کمی خلاقیت یا انعطاف پذیری به شما کمک می کند تا نام دامنه دیگری را پیدا کنید که به همان خوبی کار کند.

برچسب‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *