به زود وب خوش آمدید

آموزش File Manager در SolidCP و هاست ویندوز

مدیر سایت مدیر سایت
۲۷ آذر ۱۳۹۹
۰
5261
آموزش File Manager در SolidCP و هاست ویندوز

آموزش File Manager در SolidCP و هاست ویندوز : گزینه File Manager در کنترل پنل موارد مفیدی را برای مدیریت سریع فایل ها در هاست در اختیار شما قرار می دهد. استفاده از آن آسان است و دردسرهای استفاده از FTP را برطرف می کند. می توانید فایل هایی را با استفاده از این رابط ایجاد ، آپلود، ویرایش یا حذف کنید. همچنین ویژگی فشرده سازی فایل ها را نبز در هاست ویندوز انجام می دهد.

در صورتی که از سرویس هاست ویندوز و نمایندگی هاست ویندوز در زود وب استفاده نمائید، امکان دسترسی به کنترل پنل SolidCP را خواهید داشت.

استفاده و  آموزش File Manager در SolidCP و هاست ویندوز 

۱. پس از ورود به هاست SolidCP گزینه “File Manager” را انتخاب نمائید.

۲. در این قسمت تمام مواردی که نیاز به آپلود و دانلود،فشرده سازی و هر نوع عملیات که نیاز دارید بر روی هاست خود داشته باشید از این قسمت می توانید استفاده نمائید.

  • Upload : با انتخاب این گزینه می توانید فایل خود را از کامپیوتر شخصی به سروری که هاست ویندوز شما قرار دارد آپلود کنید.
  • Create File : همان طور از نامش مشخص می باشد،با استفاده از این گزینه می توانید فایل با هر پسوندی که هاستتان اجازه آن را می دهد،بسازید.
  • Create Folder : با استفاده از این گزینه هر پوشه ای که مدنظر دارید ایجاد نمائید.
  • Create Access DB : با استفاده از این گزینه امکان ایجاد دیتابیس اکسس را دارید، با توجه به قدیمی بودن این نوع دیتابیس ها دیگر کاربردی ندارند.
  • Zip : پس از انتخاب فایل های که مدنظر دارید و سپس کلیک بر روی گزینه Zip ،کل فایل های انتخاب شده به صورت فشرده با پسوند zip در پوشه هاست شما قرار می گیرد.
  • Unzip : در صورت داشتن فایل فشرده با پسوند zip می توانید در ابتدا فایل مورد نظر را انتخاب کرده و سپس بر روی گزینه Unzip کلیک کرده تا از حالت فشرده خارج شود.
  • Copy : همانطور که مشخص می باشد پس از انتخاب فایل می توانید آن را کپی و سپس در مسیری دیگری در هاست که مدنظر دارید paste کنید.
  • Move : پس از انتخاب فایل و کلیک بر روی گزینه Move می توانید فایل یا پوشه را به مسیری که در نظر دارید هدایت کنید.
  • Delete : پس از انتخاب فایل و یا پوشه سپس کلیک بر روی گزینه “Delete” امکان حذف آنها را از هاست خواهید داشت.

برچسب‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *