به زود وب خوش آمدید

مدیریت رکوردهای DNS در دایرکت ادمین

مدیر سایت مدیر سایت
۲۶ آذر ۱۳۹۹
۰
5730
ایجاد رکورد DNS در دایرکت ادمین هاست لینوکس

بسته به نیاز شما ، ممکن است نیاز به ایجاد رکورد DNS در دایرکت ادمین داشته باشید یا اینکه لازم باشد مقادیر DNS دامنه را تنظیم کنید  تا به یک آدرس IP خاص هدایت شود یا میل سرور دیگری را تعریف کنید. این تنظیمات در کنترل پنل هاست دایرکت ادمین قابل تغییر هستند و امکان تغییر رکوردهای DNS مانند A ، MX ، TXT ، CNAME …) را فراهم می کند.

 

در صورتی که از سرویس هاست لینوکس در زود وب استفاده نمائید، امکان دسترسی به کنترل پنل دایرکت ادمین را خواهید داشت.

جهت ایجاد رکورد DNS در دایرکت ادمین، لطفا راهنمای ذیل را مطالعه نمائید.

۱. پس از ورود به کنترل پنل دایرکت ادمین از قسمت “Account Manager” گزینه “DNS Management” را جهت تغییر و یا ایجاد رکورد انتخاب نمائید.

ایجاد رکورد در هاست دایرکت ادمین

۲. در لیستی که مشاهده می کنید می توانید با کلیک بر روی “ADD RECORD” هر رکوردی که مدنظر دارید ایجاد نمائید.لازم به ذکر است در لیست امکان ایجاد چند نوع رکورد وجود دارد که در مورد آنها توضیح می دهیم.جهت ایجاد A Record می بایست فیلدهای مورد نظر را به شرح ذیل پر نمائید و در انتها بر روی گزینه “ADD” کلیک نمائید.

  • A Record : برای آدرس دهی کردن یک IP بر روی یک Domain Name استفاده می گردد. به طور مثال می خواهیم میل سرور زود وب را  mail2.zoodweb.com را در سرور دیگری به غیر از سروری که آنجا می باشد هاست کنیم. در این صورت می بایست یک A Record برای آن ایجاد و IP مربوط به هاست مقصد را وارد نمائیم.
  • Name : نام subdomain  و یا دامنه ای که مدنظر دارید با آن IP هاست شود را قرار می دهیم.
  • TTL : مقدار TTL برای رکوردهای DNS، مشخص کننده زمان “انتشار دوباره” یا به عبارت دیگر زمان کَش شدن آن رکورد در سرورهای DNS می باشد. واحد اندازه‌گیری TTL برحسب ثانیه می‌باشد.زمان زیاد TTL باعث افزایش زمان cache رکورد در سرورهای DNS می‌شود. به این معنی که حتی در صورت بروز خطا برای “نیم‌سرورهای” دامنه، سرورهای DNS همچنان به رکورد DNS مطابق با تنظیمات قبلی پاسخ می‌دهند. البته در این حالت زمان مورد نیاز برای انتشار تغییرات جدید بالا خواهد بود.در صورت عدم آشنایی مقادیر را تغییر ندهید.
  • Value : آدرس IP مورد نظر را وارد نمائید.

مدیریت DNS در دایرکت ادمین۳. جهت ایجاد رکورد “NS”می بایست مقادیر را طبق ذیل وارد نمائید.به صورت پیش فرض پس از خرید هاست لینوکس این مقادیر در این قسمت ایجاد می شود.

  • Name : نام دامنه را قرار دهید.
  • TTL: در مرحله ۲ به آن اشاره شد.در صورت عدم اطلاع، مقادیر پیش فرض را تغییر ندهید.
  • Value : می بایست DNS مورد نظر را قرار دهید.DNS را می توانید از شرکتی که دامنه قرار است هاست شود سوال بفرمایید.

ایجاد رکورد در دایرکت ادمین

۴. جهت ایجاد رکورد “MX” در کنترل پنل میزبانی مقادیر به مانند ذیل قرار دهید.این رکورد اشاره به دامنه دارد که به کدام سرور میل ها ارسال شوند.

  • Record Type : از لیست گزینه “MX” را انتخاب کنید.
  • Name : نام دامنه و یا subdomain که میل سرور بر روی آن قرار است فعال باشد را وارد نمائید.
  • TTL : همان طور که در مرحله ۲ توضیح داده شد،در صورت عدم اطلاع مقادیر پیش فرض را تغییر ندهید.
  • Value : نام ساب دامین یا آدرس سرور شرکتی که سرویس میل بر روی آن فعال  است را وارد نمایید و برای مقدار اولویت زمانی معنی پیدا می کند که دامنه شما دارای چند سرور دریافت کننده ایمیل باشد و البته هرچه عدد کمتر باشد، اولویت بالاتر است.

در انتها بر روی گزینه “ADD” کلیک نمائید.

آموزش ایجاد رکورد در دایرکت ادمین

۵. جهت ایجاد رکورد “CName” در دایرکت ادمین مقادیر را می بایست به مانند ذیل قرار دهید.رکورد cname برای نشان دادن دامنه به دامنه دیگر به طور مثال اشاره یک subdomain به دامنه دیگر استفاده می گردد.یکی از مزایای رکورد CNAME نسبت به A رکورد این است که اگر IP مربوط به دامنه در CNAME تغییر کند، هیچ مشکلی برای دامنه ثبت شده در CNAME ایجاد نخواهد شد. اما چون A رکورد به یک IP اشاره می‌کند در صورت بروز هر گونه خطایی برای IP، باید یک رکورد جدید ایجاد و یا ویرایش کرد.

  • Record Type : رکورد CNAME را انتخاب می کنید.
  • Name : نام دامنه مورد نظر را وارد کنید.
  • TTL : همان طور که در مرحله ۲ توضیح داده شد،در صورت عدم اطلاع مقادیر پیش فرض را تغییر ندهید.
  • Value : دامنه‌ای که قصد دارید به آن اشاره شود را  وارد کنید.مانند ftp

در انتها بر روی گزینه “ADD” کلیک نمائید.

آموزش مدیریت DNS در دایرکت ادمین

۶. جهت ایجاد رکورد “PTR” طبق ذیل مقادیر را قرار دهید.رکورد PTR برعکس A رکورد می باشد. رکوردهای اشاره گر یا Pointer Records نیز شناخته می شوند. رکورد PTR در اصل آدرس IP به یک دامنه اشاره میکند. در حالی که در A رکورد یک دامنه به آدرس IP اشاره می کند.رکورد  PTR برای جستجوی (reverse DNS ) معکوس DNS استفاده می شود. با استفاده از آدرس IP می توانید دامنه یا نام هاست مرتبط را بدست آورید.

  • Record Type : رکورد PTR را انتخاب نمائید.
  • Name : آدرس IP مورد نظر را وارد کنید.
  • TTL : می توانید زمانی را که تمایل دارید رکورد در حافظه کش بماند را مشخص کنید. به طور معمول عدد ۱۴۴۰۰ را وارد می کنند و یا مقادیر را تغییر ندهید.
  • Value : نام دامنه مورد نظر را وارد کنید.

در انتها بر روی گزینه “ADD” کلیک نمائید.

راهنمای مدیریت DNS در دایرکت ادمین

۷. جهت ایجاد رکورد “TXT” در دایرکت ادمین،مقادیر را می بایست مانند ذیل قرار دهید.رکورد TXT یک رکورد متنی است که توانایی مرتبط کردن متن با یک منطقه استفاده می شود. این رکورد به مدیران دامنه اجازه می دهد تا هر محتوای متنی را در رکورد DNS وارد کنند. این رکوردها برای اهداف مختلف استفاده می شود. به طور مثال اعتبار سنجی مالکیت است: برای اثبات مالکیت دامنه ، ممکن است یک هاستیگ و یا provider از شما بخواهد رکورد TXT با مقدار خاص به دامنه خود اضافه کنید.همچنین برای تایید SPF که مربوط به سرویس ایمیل می باشد نیز کاربر دارد.. مهمترین کاربرد SPF، جلوگیری از جعل هویت ارسال کننده گان اسپم ها جهت سوء استفاده از ایمیل سرور می باشد.

  • Record Type : رکورد TXT را انتخاب کنید.
  • Name : نام رکورد مورد نظر را وارد کنید.
  • TTL : می توانید زمانی را که تمایل دارید رکورد در حافظه کش بماند را مشخص کنید. به طور معمول عدد ۱۴۴۰۰ را وارد می کنند و یا مقادیر را تغییر ندهید.
  • TXT Record Type : بسته به اینکه برای کدام رکورد مقادیر را می خواهید قرار دهید می بایست انتخاب کنید.رکورد DMARC برای احراز هویت و جلوگیری از جعل ایمیل‌های دریافتی از پروتکل‌های SPF و DKIM است. به‌طور خلاصه، در رکورد SPF، لیست آدرس IPهای مُجازی وجود دارد که از سوی مدیر دامنه می‌توانند نقش سرورِ ایمیل را بازی کنند. با رکورد DKIM فرستنده اصالت‌سنجی می‌شود و محتوای پیام ارسالی در حین انتقال تغییر نمی‌کند. این عملیات با رمزنگاری و در اختیارگذاشتن کلید عمومی امکان‌پذیر است.
  • Value : می توانید اطلاعات لازم برای سیستم تصدیق ایمیل SPF را وارد کنید.

در انتها بر روی گزینه “ADD” کلیک نمائید.

مدیریت رکورد DNS در DirectAdmin

برچسب‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *