انتخاب نام دامنه مناسب به همراه نکات ضروری

انتخاب نام دامنه مناسب به همراه نکات ضروری : من با یکی از ترس های شما شروع می کنم، یافتن نام ایده آل برای یک پروژه وب و یا به قول شما انتخاب نام دامنه کار آسانی نیست.
به طور کلی یافتن نام دامنه برای هر پروژه ای دشوار است،فکر نمیکنی؟
لحظه ای که ایده شما شروع به شکل گرفتن می کند و شما مصمم هستید که آن را به یک پروژه وب تبدیل کنید، معمولاً وقتی احساس می کنید که می خواهید بهترین نام ها را برای آن انتخاب کنید.ممکن است با ورق خالی روبرو شوید.
بنابراین ، در این مقاله می خواهیم چند استراتژی را به شما نشان دهیم تا توسط آن به انتخاب نام مناسب، امکان شناخت و درک محتوای کلمات و همچنین ثبت دامنه کمک کند.
اما ، قبل از آن ، بگذارید برای شما مطالبی را روشن کنم.
۱. نکته :من در ابتدا نام دامنه به شما نمی گویم ،من می خواهم آن را پروژه وب نام دهم.زیرا نامی که شما انتخاب می کنید شامل وب و بخشهایی از آن و همچنین بخشی برای آدرسهای ایمیل خواهد بود.
۲. ممکن است در اولین تلاش نام ایده آل را انتخاب نکنید. نگران نباش. اگر تصمیم بگیرید نام خود را تغییر دهید ، تمام کارهایی که برای پروژه که تا به الان انجام داده اید از بین نخواهد رفت.
۳- لازم نیست که یک پروژه وب روی یک نام متمرکز باشد. شما می توانید چندین اسم جالب را با هم ترکیب کنید تا به تصویری که در ذهن دارید برسید.
۴- من قبلاً به شما گفتم که قرار نیست در مورد اسمی که شما به یک وب سایت می گذارید صحبت کنیم، بلکه درباره یک پروژه وب صحبت می کنیم. خوب ، از این پس من به آن نام با کلمه “دامنه” اشاره خواهم کرد.
ما می توانیم چندین توضیحات دیگر اضافه کنیم ، اما من نمی خواهم شما را منتظر نگه دارم. بیایید ببینیم دامنه چیست ، چه ساختاری دارد و برای انتخاب دامنه ایده آل باید چه راهکارهایی را در نظر بگیرید.
دامنه چیست؟
وقتی کاربران گوگل می خواهند به یک وب سایت دسترسی پیدا کنند ، فقط باید آنچه را که می خواهند تایپ کنند و بر روی نتایج آن جستجو کلیک کنند. برای اینکه در آن نتایج شما نیز ظاهر شوید ، Google باید نام دامنه شما را بداند. 😉
دامنه از یک کلمه یا مجموعه ای از کلمات به هم پیوسته تشکیل شده است که پس از آن یک پسوند به دنبال آن می آید. هر زمان که تغییری در کلمه یا در پسوند ایجاد شود ، ما در مورد یک دامنه متفاوت صحبت خواهیم کرد.
دامنه برای داشتن یک وب سایت ضروری است.
هنگام نوشتن ایمیل از دامنه نیز استفاده خواهیم کرد. ابتدا نام صندوق پستی ، سپس علامت at و در آخر نام دامنه خواهید داشت.
به عنوان مثال ، هنگامی که به support[at]zoodweb.com ایمیل می نویسید پیام شما به صندوق پستی تجاری دامنه zoodweb.com می رسد.نماد @ (در) به عنوان جدا کننده بین نام صندوق پستی و دامنه عمل می کند.
برای داشتن یک وب سایت و حساب های ایمیل لازم است علاوه بر دامنه ، یک میزبان فعال نیز داشته باشید. جهت خرید هاست لینوکس و یا خرید هاست ویندوز می توانید با شرکت زود وب مشورت نمائید.
اکنون که دانستید دامنه چیست ، بیایید ببینیم برای انتخاب بهترین دامنه برای پروژه وب خود چه توصیه هایی را دنبال کنیم.
بهترین نام دامنه را برای پروژه خود انتخاب کنید
در اینجا لیستی از ۱۰ نکته یا توصیه من آورده شده است:
۱. به یک عبارت فکر کنید و آن را روی یک کلمه یا چندین کلمه متمرکز کنید.
۲. آن کلمه را به حداکثر کوتاه کنید.
۳. هر حرف تکراری را حذف کنید.
۴. اعداد ، خط ها و هر نوشته خاص کشور (لهجه ها ، … و غیره) را حذف کنید.
۵. می تونید به دوستانتان و یا پدرتان بگویید که آن را تلفظ کند.
۶. بگذارید دو ساعت بگذرد و از آن شخص بخواهید که دوباره نام را به شما بگوید.
۷. به دوستان و یا مادرتان بگویید تا آن را برای شما بنویسد.
۸. از خانواده و دوستان خود کمک بخواهید.
۹. نتیجه را انتخاب کرده و بررسی کنید.
۱۰. دامنه اصلی و دامنه های جایگزین را ثبت کنید.
ما می خواهیم این توصیه هایی را که من ارائه می دهم باز کنیم و عمیق تر آنها را ببینیم.
به یک عبارت فکر کنید و آن را روی یک کلمه متمرکز کنید
دامنه می تواند متنی باشد که نشان دهنده نام تجاری شما باشد و یا همچنین می تواند بر روی هدف پروژه شما متمرکز باشد. بسته به پروژه وب شما به چه نوعی علاقه بیشتری خواهید داشت. به روشی عمومی می توان دریافت که:
- در وب سایت های شرکتی دامنه با نام برند / شرکت منطبق است.
- در وب سایت های فروش آنلاین ، دامنه با نام محصول یا نام عمومی نوع محصول و یا نام فروشگاه مطابقت دارد.
- در وب سایت های آموزشی ، نام دامنه با موضوع مورد مطالعه همخوانی دارد.
- در وب سایت های شخصی (مانند وبلاگ ها) دامنه مربوط به نام و نام خانوادگی مالک است.
نام دامنه نمی تواند حاوی فضاهای خالی باشد (مراقب این باشید!). شما باید یک کلمه واقعی پیدا کنید که پروژه شما را به خوبی مشخص کند.
به دلیل حجم بالای دامنه های ثبت شده ، ممکن است نام مورد نظر شما در دسترس نباشد. شما می توانید ترکیبی از کلمات کلیدی را جستجو کنید که هدف پروژه وب شما را به خوبی مشخص کند.
یکی از جنبه هایی که باید به خاطر داشته باشید این است که تعداد زیادی از علائم تجاری ثبت شده نیز وجود دارد ، بنابراین من به شما توصیه می کنم بررسی کنید که در نام دامنه خود نام هیچ یک از آنها را وارد نکنید. به این ترتیب از ادعاها و اختلافات احتمالی برای آینده جلوگیری می کنید.
وقتی از شما می خواهم به عبارتی فکر کنید ، از شما می خواهم که در مورد کلمات کلیدی که به پروژه شما شخصیت می بخشد تأمل کنید.
آن کلمات کلیدی را یادداشت کنید. دامنه می تواند یکی از آن کلمات یا ترکیبی از چندین کلمه باشد. دامنه شما ایده اساسی پروژه وب شما را منعکس خواهد کرد.
آن کلمه را به حداکثر کوتاه کنید
یک نام دامنه کوتاه جستجو کنید. طول مناسب به کاربران کمک می کند تا نام دامنه شما را به خاطر بسپارند.
همچنین اگر اشتباه تایپی را مستقیم تایپ کنید ، از آن جلوگیری خواهید کرد.
یک کلمه با ۱۰ یا ۱۵ حرف کافی است. سعی کنید از این تعداد بیشتر نشوید.
هر حرف تکراری را حذف کنید
شما باید از داشتن صداهایی که تلفظ آنها دشوار است خودداری کنید. اگر کلمات را با هم ترکیب کنید ، حرف آخر یکی می تواند حرف اول حرف بعدی باشد.
من به شما توصیه می کنم هنگام پیوستن به دنبال کلماتی باشید که صدا دار باشند.
کلمه ای که تلفظ آن آسان است به احتمال زیاد به خاطر سپرده می شود. تفکر و در نتیجه خاطرات ما با صدای کلمات ساخته می شوند.
اعداد ، خط ها و هر نویسه خاص کشور خود را بردارید.
مغز انسان ترکیب اعداد و حروف را بخوبی به خاطر نمی آورد. مثلا فکر کنید هزینه یادآوری شماره پلاک وسیله نقلیه برای برخی از افراد چقدر سخت است.
دامنه شما باید (بهتر است) ترکیبی از حروف A تا Z باشد.
امروز دامنه های IDN (قالب ویژه ای برای انطباق با حروف الفبای زبانهای مختلف) داریم اما من به شما توصیه نمی کنم که لهجه ها یا نویسه هایی مانند Ñ یا Ç را در دامنه خود وارد کنید زیرا می توانند از نظر ایمیل مشکلی برای شما ایجاد کنند.
از طرف دیگر ، این نوع نوشتارها در همه صفحه کلیدها موجود نیستند. اگر کاربران شما در خارج از ایران باشند(استفاده از حروف فارسی در نام دامنه) یا مجبور باشید پروژه وب خود را در افق های جدید گسترش دهید ، ممکن است با مشکل مواجه شوید.
نویسه ها در نام دامنه ممنوع است
دامنه شما نمی تواند حاوی ویرگول ، نقطه ، نقطه ویرگول ، علامت تعجب یا علامت سوال باشد. از زیر خط (_) نیز نمی توان استفاده کرد. شما نمی توانید از این کاراکتر ها در نام دامنه استفاده کنید: &٪ $ / () ،؛ . : _ =؟ ”!
دامنه می تواند حاوی خط تیره (-) باشد اما شما نمی توانید از آن برای شروع یا پایان نام دامنه خود استفاده کنید.
می تونید به دوستانتان و یا پدرتان بگویید که آن را تلفظ کند.
شاید فکر کنید این یک شوخی است. اما مورد این است که دامنه شما باید آسان تلفظ شود.
می توانید از اعضای مختلف خانواده یا دوستان خود بخواهید دامنه شما را با صدای بلند تلفظ کنند. اگر آنها مشکل دارند ، باید یک تغییر را در نظر بگیرید.
شما مجبورید در مورد پروژه خود با افراد زیادی صحبت کنید. بهتر این است که بسیاری از افراد در مورد پروژه وب شما صحبت می کنند.
صد در صد برای شما مهم است تا به دنبال نامی باشید که تلفظ آن آسان باشد.
بگذارید دو ساعت بگذرد و از آن شخص بخواهید که دوباره نام را به شما بگوید.
بررسی کنید که نام انتخاب شده به راحتی به خاطر سپرده شود.
دامنه شما نامی است که مشترکین شما را با آن شناسایی می کنند. دوباره بخواهید و بخواهید. شما به شخصی در خانواده نام دامنه را گفته اید ، آنها آن را می دانند.اکنون باید بررسی کنید که چند ساعت بعد آن را به خطر می آورند یا خیر.
به دوستان و یا مادرتان بگویید تا آن را برای شما بنویسد.
دامنه کلمه ای است که باید آن را بنویسیم.
از حروف کم تعریف شده یا کم استفاده مانند h ، x ، w ، y پرهیز کنید …
به تبلیغات رادیویی برخی از شرکت ها فکر کنید. به جز در مورد برند های معروف ، چند بار باید تبلیغ دامنه را حرف به حرف تکرار کنند؟
از خانواده و دوستان خود کمک بخواهید
پروژه خود را برای افراد مورد اعتماد توضیح دهید. از آنها بخواهید کلماتی را بیان کنند که مترادف پروژه است. مطمئناً حداقل یک کلمه بیان میکنند که شما در نظر نداشتید.
همچنین می توانید از طریق لغتنامه به خود کمک کنید (گزینه های آنلاین زیادی وجود دارد). این کلمات را در یادداشت های بعدی خود بنویسید و سپس عبارات جالب را کنار بگذارید.
نتیجه را انتخاب کرده و بررسی کنید
هنگامی که کلمات را اصلاح کردید و فقط ۴ یا ۵ عدد از آنها بر روی میز باقی مانده است ، آنها را با کلمات انتخابی خود ترکیب کنید.
دامنه اصلی و دامنه های جایگزین را ثبت کنید
اجازه ندهید یک دقیقه بگذرد. شاید هنگام مراجعه مجدد، نام دامنه مورد نظر شما آزاد نباشد.
توصیه من این است که دامنه را با پسوند .com ثبت کنید و اگر پروژه شما در یک کشور خاص متمرکز است ، پسوند ملی را نیز انتخاب کنید:
- برای ایران ما پسوند ir را داریم
هر کشور پسوند خاص خود دارد.
چگونه می توان یک دامنه ثبت کرد؟
برای ثبت دامنه ، آزاد بودن آن را بررسی کنید. در این صورت ، می توانید دامنه را ثبت نمائید.با ثبت دامنه اصلی ، بررسی کنید دامنه های جالب دیگری نیز برای پروژه شما نیز در دسترس باشد.
نتیجه گیری
همانطور که در این مقاله مشاهده کردید ، دامنه کلمه یا گروهی از کلمات است که پروژه وب شما را تعریف می کند. کاربران شما را با آن می شناسند. آنها از آن برای ارسال ایمیل به شما استفاده می کنند و آن را در مرورگر وب تایپ می کنند تا به صفحه سایت شما برسند.
یک نام معتبر ، شفاف و آسان به خاطر بسپارید و نام های اضافی را که برای پروژه وب شما نیز بهینه هستند ثبت کنید.
وقتی پروژه شما شروع شد ، می توانید وب سایت را از دامنه اصلی و دامنه های دیگری که ثبت کرده اید ، ایجاد کنید.