عدم دسترسی به wp-admin

عدم دسترسی به wp-admin – هشت راه حل که همیشه جواب می دهند : در این پست ، ما قصد داریم به شما کمک کنیم تا بفهمید چرا نمی توانید به wp-admin دسترسی پیدا کنید و چگونه مشکل را برطرف کنید. برای این کار ، تعدادی از مشکلات احتمالی را به همراه راه حل برای هر مشکل لیست می کنیم.
دلایل متداول عدم دسترسی به wp-admin :
قبل از انجام هر کار دیگری ، باید کش (browser cache) و کوکی های مرورگر خود را پاک کنید تا مطمئن شوید مشکل واقعا وجود دارد.
۱. اطلاعات ورود به سیستم شما نادرست است.
برای پاک کردن کش مرورگر خود در Chrome:
۱. روی “سه نقطه” در گوشه بالا سمت راست مرورگر کلیک کنید.
۲. More tools را انتخاب نمائید.
۳. Clear browsing data را انتخاب کنید.
۴. مطمئن شوید که کوکی ها و کش مرورگر انتخاب شده اند.
۵. روی Clear data کلیک کنید (ما توصیه می کنم محدوده زمان را به عنوان آخرین ساعت بگذارید تا مجبور نشوید دوباره وارد هر سایت شوید)
اگر این مشکلی را برطرف نکرد ، مراحل ذیل را دنبال نمائید…
۱. اطلاعات ورود به سیستم شما نادرست است
یکی از ساده ترین دلایل عدم دسترسی به wp-admin ، نادرست بودن اطلاعات ورود به سیستم شما است. گرچه این امر بدیهی به نظر می رسد ، اما در هر زمانی ممکن است برای همه ما اتفاق افتاده باشد.
ممکن است رمز ورود خود را فراموش کرده باشید ، ممکن است کاربر دیگری در سایت شما آن را به دلایلی تغییر داده باشد (اگر چندین مدیر داشته باشید) یا در شرایط بسیار نادر ، ممکن است یک هکر مخرب حساب شما را بدست آورده و پسورد را تغییر داده است.
بنابراین – بیایید رمز عبور جدیدی برای شما پیدا کنیم.
ابتدا این را امتحان کنید: از ویژگی بازنشانی رمز عبور وردپرس استفاده کنید.
اگر اطلاعات کاربری مدیر شما نادرست است ، اولین قدم شما باید استفاده از ویژگی بازیابی رمز ورود داخلی WordPress باشد. باید بر روی گزینه “Lost your password?” در صفحه ورود به وردپرس کلیک نمائید.
اگر این ویژگی به درستی عمل کند ، باید ایمیلی دریافت کنید که به شما امکان می دهد رمز ورود خود را دوباره ست کنید و وارد سیستم شوید. اگر ویژگی بازنشانی رمز عبور کار نمی کند ، جای نگرانی نیست! همچنین می توانید پسورد خود را از حساب میزبانی خود به صورت دستی ریست کنید ، فقط به چند مرحله اضافی می بایست طی نمائید.
در صورت عدم موفقیت: با ویرایش دیتابیس رمز ورود خود را به صورت دستی تنظیم کنید.
اگر password reset email عمل نمی کند ، می توانید با ویرایش دیتابیس سایت خود با ابزاری به نام phpMyAdmin (که تقریباً همه میزبانهای وردپرس ارائه می دهند) رمز عبور خود را تغییر داده یا یک کاربر مدیر جدید وردپرس ایجاد کنید.
در این مقاله به صورت کامل ریست پسورد وردپرس را از طریق PHPMyAdmin توضیح داده ایم.
۲. افزونه امنیتی شما شما را بلاک می کند
اگر از افزونه امنیتی وردپرس استفاده می کنید ، ممکن است ناخواسته خود را مسدود کنید. و باعث عدم دسترسی به wp-admin شوید. به عنوان مثال ، بسیاری از افزونه های امنیتی وردپرس دارای ویژگی محدود کردن تلاش برای ورود به سیستم است که شما را در صورت وارد کردن نام کاربری / گذرواژه نادرست بیش از حد به طور موقت بلاک می کند.
در اینجا ، شما دو گزینه دارید:
- می توانید صبر کنید – معمولاً قبل از اینکه دوباره امتحان کنید فقط برای مدتی مسدود خواهید شد.
- می توانید به صورت دستی افزونه امنیتی را غیرفعال کنید تا بتوانید بلافاصله وارد سیستم شوید.
بنابراین اگر نمی توانید به داشبورد وردپرس دسترسی پیدا کنید ، چگونه می توانید افزونه امنیتی خود را غیرفعال کنید؟ شما می توانید از FTP (یا cPanel File Manager ، ) استفاده کنید.
برای شروع ، به سرور سایت خود متصل شوید. سپس ، به / wp-content / plugins بروید و پوشه پلاگین امنیتی خود را پیدا کنید. به عنوان مثال ، در اینجا می توانید افزونه limit-login-attempts-reloaded را مشاهده کنیدو یا ممکن است wordfence و غیره را ببینید:
اکنون ، فقط پوشه را تغییر نام دهید و -disabled را ضمیمه کنید. با این کار افزونه به طور خودکار غیرفعال می شود و باید بتوانید دوباره وارد سیستم شوید.پس از ورود به سیستم ، می توانید پوشه را دوباره rename کنید و قسمت غیرفعال شده را حذف کنید. سپس ، می توانید افزونه امنیتی خود را فعال کنید:
۳. شما (یا یک پلاگین) URL ورود به سیستم خود را تغییر دادید.
یکی از نکات رایج امنیتی وردپرس تغییر URL صفحه ورود به سیستم است که می توانید با پلاگین های مختلف به راحتی انجام دهید.
این یک نکته عالی است … تا وقتی URL جدید را فراموش نکنید و نتوانید به wp-admin دسترسی پیدا کنید! برای رفع این مشکل و بازنشانی URL ورود به سیستم WordPress اصلی خود ، می توانید همان مراحل غیرفعال کردن دستی افزونه امنیتی را دنبال کنید:
- وارد FTP سایت خود شوید
- به پوشه / wp-content / plugins بروید و پوشه پلاگین را پیدا کنید که در حال تغییر URL ورود به سیستم است.
- حرف -disabled به آخر آن اضافه کنید.
- وارد مسیر پیش فرض وردپرس شوید.http://yourdomain.com/wp-admin
- پوشه را تغییر نام دهید و پلاگین را دوباره فعال کنید. مطمئن شوید که آدرس ورود به سیستم سفارشی خود را این بار بخاطر بسپارید!
۴. شما در حال مشاهده صفحه سفید یا ۵۰۰ خطای داخلی سرور هستید.
تاکنون ، مراحل عیب یابی فرض بر این است که سایت وردپرس شما به درستی کار می کند ، فقط چیزی وجود دارد که شما را از دسترسی به داشبورد وردپرس باز می دارد.
با این حال ، دلیل متداول دیگر اینکه چرا نمی توانید به wp-admin دسترسی پیدا کنید این است که سایت شما نوعی خطا را می بیند. دو مورد مهم آنها عبارتند از:
- White screen of death – همانطور که از نامش پیداست ، هنگام ورود به سیستم فقط صفحه سفید بدون محتوا را مشاهده می کنید.
- Internal server error – هنگامی که می خواهید وارد سیستم شوید پیامی را مشاهده خواهید کرد که چیزی شبیه به “۵۰۰ Internal Server Error” را نشان می دهد.
اگر این خطاها را برطرف کنید ، سایت شما شروع به کار می کند و می توانید دوباره وارد سیستم شوید. ما به راهنمای اختصاص داده ایم که چگونه هر دو را برطرف کنید:
۵. فایل.htaccess شما مشکلی دارد.
فایل.htaccess سایت شما عملکردهای مهمی را کنترل می کند ، مانند هدایت ها و نحوه ساخت لینک های ثابت. اگر مشکلی در این فایل رخ دهد ، می تواند از دسترسی شما به داشبورد وردپرس جلوگیری کند. هنگام تلاش برای دسترسی به داشبورد خود در Chrome ، ممکن است چیزی مانند ERR_TOO_MANY_REDIRECTS مشاهده کنید. یا ممکن است به عنوان یک مشکل دیگر مطرح شود.
راه حل اینجا پاک کردن فایل.htaccess موجود و ایجاد فایل جدید است.می بایست وارد FTP سایت شده و پس از پیدا کردن این فایل آن را حذف نمائید.حتما دقت داشته باشید قبل از حذف حتما یک نسخه بکاپ و یا کپی از فایل تهیه کرده باشید.
اگر پس از حذف فایل توانستید وارد سیستم شوید ، به قسمت Settings → Permalinks و روی Save کلیک کنید. این ترفند وردپرس را مجبور می کند تا یک فایل .htaccess جدید ایجاد کند. و نیازی به تغییر تنظیمات نیست – فقط روی دکمه Save کلیک کنید.
اگر هنوز نمی توانید وارد سیستم شوید ، این بدان معناست که مشکل احتمالاً در فایل .htaccess شما نبوده است. می توانید نسخه پشتیبان را مجدداً بارگیری کنید و برخی از روش های دیگر را در این لیست امتحان کنید.
۶. آدرس سایت شما اشتباه است
URL سایت شما آنچه “فکر می کند” وردپرس URL مناسب شماست را پیکربندی می کند. اگر آدرس اینترنتی سایت شما اشتباه باشد ، نمی توانید وارد سیستم شوید زیرا وردپرس سعی می کند هنگام ورود به صفحه ورود به وردپرس به URL اشتباه شما هدایت شود.
به عنوان مثال ، اگر سایت شما https://yoursite.com باشد ، ممکن است وردپرس در صورت اشتباه بودن آدرس سایت شما ، شما را به https://NOTyoursite.com/wp-login.php هدایت کند ، این امر شما را از ورود به وردپرس محروم می کند.
جهت رفه آن پس از ورود به FTP می بایست فایل wp-config.php ویرایش کنید.پس از این خط /* That’s all, stop editing! Happy publishing. */ می بایست کد ذیل را قرار دهید.
define('WP_HOME','https://yoursite.com'); define('WP_SITEURL','https://yoursite.com');
مطمئن شوید که https://yoursite.com را با URL واقعی سایت وردپرس خود جایگزین کنید.
توجه – اگر این مورد را به پرونده wp-config.php خود اضافه کنید ، دیگر قادر به تغییر URL سایت خود از داشبورد وردپرس نخواهید بود – اگر در آینده باید نام دامنه را تغییر دهید این مورد را بخاطر بسپارید.
۷. پرمیشن های فایل شما مشکلی دارد.
یک مشکل معمول مربوط به پرمیشن های فایل در سرور شما است. اگر مجوزهای نادرست برای فایل wp-login.php و پوشه wp-admin دارید ، این امر می تواند شما را قادر به دسترسی به داشبورد وردپرس کند.
به طور کلی ، تمام فایل های وردپرس باید ۶۶۴ (به جز فایل wp-config.php) و همه پوشه ها ۷۷۵ باشد.
۸. فایل های اصلی وردپرس شما مشکلی دارد
سرانجام ، این مورد نادر است ، اما ممکن است مشکلی در فایل wp-login.php وجود داشته باشد ، همان چیزی است که روند ورود وردپرس را کنترل می کند.
برای اطمینان از اینکه اینگونه نیست ، این مراحل را دنبال می کنید:
- آخریم ورژن وردپرس را از سایت wordpress.org دانلود کنید.
- فایل zip را باز کنید.
- با استفاده از FTP یا File Manager میزبان خود ، فایل wp-login.php را در سرور خود آپلود کنید.
- بر روی فایل قبلی overwrite کنید.
هنوز نمی توانید به wp-admin دسترسی پیدا کنید؟ آخرین راه حل: بازیابی از نسخه بکاپ، چنانچه از سرویس هاست وردپرس و یا هاست لینوکس زود وب استفاده مینمائید، جهت این امر می توانید از طرق تیکت و یا چت با گروه پشتیبانی زود وب تماس حاصل نمائید.