اضافه کردن دامنه جدید در دایرکت ادمین هاست لینوکس

اضافه کردن دامنه جدید در دایرکت ادمین : با استفاده از این گزینه شما می توانید دامنه دیگری اضافه نمائید و فضای هاست دامنه اصلی بین دامنه مازادی که ایجاد می کنید، تقسیم می شود.با استفاده از این ویژگی می توانید برای دامنه مازادی که دارید دیگر هاست به صورت جداگانه تهیه نکنید و کنترل دامنه های خود را در یک کنترل پنل انجام دهید.لازم به ذکر است دامنه مازاد کاملا به مانند دامنه اصلی می باشد و امکان ایجاد ایمیل و یا حتی دیتابیس برای دامنه مازاد را دارید.
نکته بسیار مهم قبل از استفاده از دامنه جدید در کنترل پنل دایرکت ادمین:
در برخی از شرکتهای هاستینگ دامنه مازاد را به پلنهای سرویس خود به دلیل رفاه کاربران و برای اینکه تعداد سایت های قرار گرفته در سرور از تعداد مشخصی بالاتر نرود و باعث اختلال بر لود دیگر وب سایتها نشوند این ویژگی را ارائه نمی دهند.در شرکت زود وب نیز در سرویس های هاست لینوکس و هاست وردپرس این امکان داده نمی شود.
جهت اضافه کردن دامنه جدید در دایرکت ادمین لطفا از راهنمای ذیل استفاده نمائید.
۱. پس از ورود به هاست لسنوکسی که کنترل پنل دایرکت ادمین بر روی آن نصب شده است،وارد قسمت “Account Manager” سپس گزینه “Domain Setup” را انتخاب نمائید.
۲. در این صفحه گزینه “ADD NEW” را انتخاب نمائید.
۳. حال می بایست نام مورد نظر را وارد نمائید.
Domain: نام دامنه مازادی که در نظر دارید را وارد نمائید.لازم به ذکر است از قبل می بایست ثبت دامنه را انجام داده باشید.
Bandwidth: در این قسمت می توان مقدار پهنای باند دامنه مازاد را مشخص نمائید و یا همان Same as Main Account را انتخاب کرده تا از پهنای باند هاست لینوکس به صورت اشتراکی استفاده کند.
Disk Usage: در این قسمت می توان مقدار فضای دامنه مازاد را مشخص نمائید و یا همان Same as Main Account را انتخاب کرده تا از فضای هاست به صورت اشتراکی استفاده کند.
Options: این بخش شامل سه گزینه زیر می باشد:
- Secure SSL : در صورتی که از قبل SSL را برای دامنه مورد نظر تهیه کرده اید این گزینه را انتخاب کنید.
- CGI Access : ماژول CGI در واقع مخفف عبارت Common Gateway Interface است و از آن برای ارسال و دریافت درخواست ها از طریق وب استفاده می شود.این مورد در صورتی که در شرکت هاستینگ شما فعال باشد امکان استفاده دارید.
- PHP Access : دسترسی و خواندن فایل PHP را به دامنه مازاد می دهد،این گزینه می بایست فعال باشد.
در انتها بر روی گزینه “CREATE” جهت ایجاد کلیک نمائید.