به زود وب خوش آمدید

هاست ویندوز چیست؟

مدیر سایت مدیر سایت
۱۱ خرداد ۱۳۹۹
۰
7051
هاست ویندوز چیست؟

هاست ویندوز چیست؟ مختص کاربران اسکریپت نویس دات نت می باشد، به طور کلی کسانی که با محصولات مایکروسافت سر و کار دارند، هاست ویندوز مناسب ترین گزینه برای آن ها است.

کم هزینه ترین خدمات میزبانی وب، هاستی است که بر روی سرورهای لینوکس نصب می شود، اما استفاده از  هاست لینوکس برای همه مناسب نیست.

اگر کاربر در طراحی سایت خود از زبان ASP و .Net و همچنین سایت هایی که بانک اطلاعاتی یا دیتابیس آنها SQL Server است استفاده می کند،می بایست از هاست ویندوزی استفاده کند. نکته قابل توجه این است که می توان سایت های با زبان برنامه نویسی PHP را نیز در هاست ویندوزی اجرا کرد اما توجه داشته باشید که در سرورهای لینوکس سرعت لود ، پردازش و اعمال تغییرات بسیار بهتر است هاست ویندوز است .استفاده کند، هاست شما باید از ویندوز و زبان های ذکر شده پشتیبانی کند.

برای انتخاب یکی از سیستم عامل های ویندوز و لینوکس باید ابتدا نیاز و درخواست کاربر از وب سایت بررسی شود، سپس با توجه به زبان برنامه نویسی طراحی سایت، سیستم عامل انتخاب شود.جهت اطلاعات بیشتر از تفاوت این دو سرویس می توانید به مقاله تفاوت هاست لینوکس و ویندوز مراجعه نمائید.

برای استفاده از هر یک از دو سیستم عامل ویندوز و لینوکس نیازی نیست که کار با آن را یاد گرفت، برخی از کاربران به اشتباه تصور می کنند برای استفاده از سیستم عامل لینوکس می بایست بر روی کامپیوترهای شخصی خود، سیستم عامل لینوکس نصب کنند. این فرضیه اشتباه است و در واقع برای کار با هر دو سیستم عامل ویندوز و لینوکس از یک واسط مدیریتی به نام کنترل پنل استفاده خواهد شد. کنترل پنل های Plesk، Helm ،websitepanel و Hosting Controller برای Windows و کنترل پنل های سی پنل Cpanel، DirectAdmin برای Linux استفاده می شود.

اکثر وب سایت ها از هاست لینوکس استفاده می کنند. در حالی که لینوکس یک سیستم عاملی عموما برای هدف های بزرگ است، ولی شما ویندوز را برای تکنولوژی ها و کاربردهای خاصی مورد استفاده قرار می دهید.

هر دو سیستم عامل ویندوز و لینوکس دارای سرعت یکسان می باشند چراکه معمولاً اکثر سرورها از سخت افزاری در یک سطح استفاده می کنند.
معماری جدید میزبانی وب سایت های این شرکت برپایه کلاستر هاستینگ می باشد.
این روش یک راه حل مناسب برای بالا بردن Uptime سرور ها می باشد. در این روش میزبانی، سرویس پایگاه داده ها، میل سرورها، وب سرورها، DNS سرورها و FTP سرورها از یکدیگر جدا شده اند که این امر باعث افزایش سرعت پردازش داده ها برروی وب سرور اصلی خواهد شد.
ما به کمک این معماری جهت ارائه خدمات بهتر هاستینگ از چند وب سرور با محتوای یکسان که بصورت کلاستر به یکدیگر متصل می باشند استفاده می کنیم تا از منابع بهره برداری بیشتری شود و به همین ترتیب سرورهای یکسان و کلاستر شده برای میل سرور، پایگاه داده ها، DNS سرور و FTP سرور بکار برده می شوند.
یکی از اهداف اصلی معماری جدید میزبانی وب سایت ها، معرفی سطح جدیدی از Redandancy و ایزوله کردن تاثیرات خرابی سیستم که نتیجه بد عمل کردن آن ( سخت افزاری و یا نرم افزاری ) است، می باشد. در این روش چنانچه یک یا تعدادی از سرور ها به هر علتی درست عمل نکنند تاثیری برروی کارکرد سیستم نخواهند گذاشت.

سازگاری نرم افزار

هر برنامه میزبانی ویندوز باید سازگاری مناسبی را که برای همه برنامه ها و نرم افزارهای مبتنی بر ویندوز خود نیاز دارید فراهم کند ، از جمله:

  • ASP Classic
  • ASP.NET
  • MSSQL (Microsoft SQL Server)
  • MS Access (Microsoft Access)
  • Visual Basic Development
  • #C
  • Remote Desktop
  • Microsoft Exchange
  • Microsoft SharePoint

علاوه بر این ، اگر از CMS معروف مانند وردپرس استفاده می کنید ، بررسی کنید که آیا برنامه میزبانی وب با آن سازگار است. اگر ابزارهای وب سایت مانند Google Analytics و AWstats یا نرم افزار تجارت الکترونیکی مانند Magento یا Woocommerce را برای یک فروشگاه آنلاین اضافه کرده اید ، حتماً این موارد را نیز بررسی کنید .

هاست ویندوز چیست

چه کسی باید از میزبانی ویندوز استفاده کند؟

  • در صورتی که فریم ورک NET. نیاز داشته باشید. به طور خاصی ویندوز برای هر صفحه ای که با ASP یا NET نوشته شده است مناسب خواهد بود.
  • هاست ویندوز بر پایه وب سرور IIS استوار است . IIS در اصطلاح مخفف Internet Information Services است وب سرور مخصوص مایکروسافت است . البته برخی از شرکتها بر روی سرورهای ویندوز به جای IIS از آپاچی نیز استفاده می کنند .
  • همچنین اگر شما با زبان های C# ، ColdFusion، VB سر و کار دارید باید از سرور ویندوز استفاده کنید.
  • اگر بسیاری از فناوری های کسب و کار شما به ویندوز متکی است ، میزبانی ویندوز انتخاب طبیعی است. این یکپارچه با تمام برنامه های دیگری که استفاده می کنید کار خواهد کرد و نیازی به بازسازی یا کار بر روی هر چیزی از ابتدا نخواهد داشت و متخصصان فناوری که شرکت شما برای ادامه کار همه سیستم های شما به آنها اعتماد می کند ، از قبل نحوه کار با سیستم عامل میزبان ویندوز را می دانند.
  • به طور کلی ویندوز برای محصولات مایکروسافت استفاده می شود، مثلا اگر شما با نرم افزار SharePoint برای طراحی محتوای خود استفاده می کنید سرور ویندوز گزینه ی مناسبی است.

مزایا و معایب هاست ویندوز

تمام وب هاست ها این امکان را برای کاربر فراهم می کنند که یک وب سایت ساده آنلاین را داشته باشد. با این وجود توصیه می کنیم شما از هاست لینوکس استفاده کنید مگر اینکه دلایلی خاصی برای انتخاب ویندوز دارید.

از طرف دیگر ویندوز دارای مزایایی است:

  • استفاده از هاست ویندوز آسان است و نیاز کمتری به تعامل با خط فرمان وجود دارد.
  • مسلما مدیریت و به روز رسانی هاست ویندوز آسان تر از لینوکس است، مخصوصا برای کاربرانی که تجربه ی کمتری در زمینه ی استفاده از هاست را دارند.
  • از زبان های برنامه نویسی تخصصی اسکریپتی به خوبی پشتیبانی می کند.

اما مراقب استفاده از هاست ویندوز باشید اگر:

  • اگر زبان سمت سرور شما PHP است، عموما استفاده از هاست لینوکس آسان تر است.
  • اگر وب سایت شما توسط وردپرس مدیریت می شود، کار با هاست ویندوز آسان نخواهد بود و نیاز به پیکربندی اساسی خواهد داشت.
  • اگر می خواهید در شخصی سازی سرور انعطاف پذیری داشته باشید، هاست ویندوز مناسب نیست.
  • اگر شما به آپاچی و یا لایت اسپید نیاز دارید، هاست ویندوز آن ها را پشتیبانی نمی کند.
  • سیستم عامل های ویندوز معمولاً گرانتر از سیستم عامل های لینوکس هستند، چراکه سیستم عامل های ویندوز open source نمی باشند و استفاده از آنها مستلزم خرید لیسانس (license) ویندوز سرور از مایکروسافت می باشد، ضمن اینکه معمولاً سرورهای ویندوز قابلیت بیشتری دارنهاست ویندوزد و پشتیبانی از محصولات Microsoft بر روی این وب سرورها یک حسن محسوب می شود. اما سیستم عامل لینوکس open source و رایگان می باشد و برای استفاده از آن نیازی به پرداخت لایسنس نیست، سیستم عامل لینوکس معمولاً دارای ثبات و امنیت بیشتری نسبت به سرورهای ویندوز هستند و کمتر در معرض تهدید قرار می گیرند. البته با در نظر گرفتن تمامی مسائل امنیتی بر روی هر دو سیستم، امنیت هر دو پلتفورم تضمین شده است.
برچسب‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *